Woonfavorieten; dekbedset met dromedarissen + lama deurstopper

1 minuut

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kinderdekbedset met dromedarissen, een lama deurstopper en een glazen plafondlamp.

Kinderdekbed met dromedarissen

Deze kwam ik toevallig tegen en ik vind hem zo leuk! Momenteel zijn we bezig de kamer van Ruben een make-over te geven en dit dekbed past precies in het thema. Ik ga er nog niet teveel over loslaten, want de hele kinderkamer make-over zien jullie in een ander blogbericht met heel veel foto’s. Dus; stay tuned!

Deurstopper lama

Deze is gewoon te lief om te laten liggen! Het is dat we al een deurstopper hebben voor de kamer van Ruben…

Glazen plafondlamp

De totale lengte van deze lamp is 30 cm. En met een diameter van 20 cm. Is het best een joekel! Deze lampen zijn leuk als set boven een dressoir of boven de eettafel.

Schoolbord Old Wood

Ik ben al enige tijd op zoek naar een schoolbord voor in de keuken. Eentje waar je zelf je notities op kan schrijven en waar de kinderen op kunnen teken aan de onderkant. Deze komt heel erg in de buurt. In de speelhoek zou hij trouwens ook niet misstaan.

Wandrek XL met clips

Dit XL wandrek is ook erg leuk voor in de keuken. Je kunt er mandjes aan bevestigen en daar kaarten of plantjes in doen. Ook erg leuk met kruidenplantjes.

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: