Woonfavorieten; groen velvet king size bed, kastje van mango hout en brass + vloerkleed met kwastjes

1 minuut

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een groen velvet king size bed, een kastje van mango hout en brass en een vloerkleed met kwastjes.

Velvet groen King Size bed

Het is dat we al een mooi bed hebben, anders was het deze geworden. Zeg nou zelf, dit is toch een feestje om in te slapen?! Het is een design van Matt Aquette.

Kastje van mango hout en brass

Design kastje Hix van Anne Sewell. Het kastje is gemaakt van mango hout en heeft mooie greepjes van brass. Als ik nog een keer een babykamer zou mogen inrichten en stijlen, dan zou dit kastje het heel goed doen als commode.

Fauteuil met printje

Zo’n fauteuil staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Ik twijfel wel nog over de kleur en of het er een moet worden met of zonder printje. Maar zeg nou zelf, deze is toch ook leuk?

Vloerkleed met kwastjes

Voor op onze slaapkamer ben ik op zoek naar een ander vloerkleed en dit is wel een goede kansmaker. Met nog wat roze accessoires maakt het tot een geheel. De kwastjes aan de korte zijden zijn een leuk detail. En het mooiste is dat het katoen in het vloerkleed gerecycled is.

Vintage hanglamp

Deze koperkleurige, retro, vintage lamp doet je denken aan de jaren 70. Een mooie opvallende lamp voor boven de eettafel.

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: