Binnenkijken in de Scandinavische gastenbadkamer van mijn ouders

Binnenkijken in de Scandinavische gastenbadkamer van mijn ouders

13 juni 2019 0 Door teleukwonen

Na maandenlang verbouwen is die dan eindelijk klaar; de Scandinavische luxe gastenbadkamer van mijn  ouders. De badkamer heeft een joekel van een ligbad, wat nog de vraag toen was of die überhaupt wel de badkamer in kon. Uiteindelijk is het toch gelukt door de balkondeur op een van de slaapkamers en mag het resultaat er wezen!

Om ze een beetje op weg te helpen met de styling heb ik de badkamer ingericht met H&M Home accessoires.

De basis is een witte badkamer met gekleurde accessoires. Net als in de badkamer beneden is er gekozen voor een stenen vloer wat op hout lijkt. In de badkamer staat een groot ligbad van Duravit.

Het ligbad is half ingebouwd. Er kan op deze manier geen vuil en water achter het bad komen en zo is het makkelijk schoon te maken.

Op de badrand hangt een grote badhanddoek met velours met een bloemenprint.

De mengkraan van het bad is ook van Duravit.

Deze badkamer heeft een lichtkoepel en het is daardoor mogelijk om echte planten in de badkamer te zetten. De ruimte gaat daardoor ook meer “leven”.

Omdat de badkamer vrij klein is, is gekozen voor een grote spiegel. Daardoor lijkt de ruimte groter.

Net als beneden is gekozen voor hetzelfde badkamermeubel, namelijk van Detremmerie. Ook hierop zit een blad van composiet en een ovale kom van Duravit. De kraan is van Duravit.

Op de wastafel staat een marmeren zeepdispenser met een groot marmeren zeepschaaltje die je ook als dienblaadje kan gebruiken.

Boven het wastafelmeubel hangt een spiegel van de Spiegelfabriek. De spiegel heeft een ingebouwde lamp met een aan/uit knop op de spiegel. De lamp in de spiegel is dimbaar.

Het grote verschil met de badkamer benden is dat op deze badkamer een toilet zit. Beneden zit het toilet apart.

Bovenop staan een plantje, een gastendoekje uit dezelfde serie als de badhanddoek, een beeldje wat nog van mijn oma is geweest en een zwart vaasje.

Op ze vloer ligt een ronde zwarte badmat. Op de grond bij de spiegel staat een mand waar je je voorraad badhanddoeken in kwijt kan.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze badkamer binnenkijker vonden. Laat het me weten hieronder deze post!

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

* Dit artikel is niet gesponsord. Door samen te werken met merken kan Te Leuk Wonen blijven bestaan.