Woonfavorieten; bloemen vloerkleed, tropisch behang + gouden fotolijstje

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een bloemen vloerkleed, een tropisch behangetje en een gouden fotolijstje.

Tropisch behang

Dit vliesbehang heeft een mooi tropisch printje. Het behang heet Michelle en is gemaakt van cellulose. Het behang is FCS gecertificeerd. Ook is het heel sterk, kleurvast en licht afwasbaar. Dit behang zou geweldig staan in een kinderkamer, alhoewel ik niet zeker weet of het printje eng is voor kleine kindjes. Het behang heeft zoveel details, dat je er naar blijft kijken. Mocht dit behang niet lukken op de kinderkamer, kun je het ook prima gebruiken voor in het washok als blikvanger.

 

 Ronde marmeren tafeltjes

Dit is een set van 2 ronde bijzettafeltjes. Ze hebben een gouden metalen frame en een marmeren blad. Ze zijn niet geschikt voor buiten. Deze tafeltje zouden heel mooi combineren met het behang hierboven.

 

Bloemen vloerkleed

Dit vloerkleed doet me heel erg denken aan het kleed wat ik in mijn woonkamer heb liggen. Maar deze heeft een andere kleur en ik denk dat dit kleed super mooi zou staan in onze slaapkamer.

 

Keramieke bloempot

Deze geglazuurde keramieke bloempot heeft een lage, ronde voet. Als je de pot van dichtbij bekijkt, zie je dat hij heel veel verschillende kleurtinten bevat. Deze pot is zowel geschikt voor een bos bloemen, als voor een plant.

 

Goudkleurig fotolijst

Naar zo’n fotolijstje als deze ben ik al een tijdje naar op zoek. De lijst heeft een goudkleurige metallic structuur. Je kunt er natuurlijk foto’s in zetten, maar wat dacht je van bijvoorbeeld gedroogde bloemetjes, of misschien wel het geboortekaartje?

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

2 reacties op “Woonfavorieten; bloemen vloerkleed, tropisch behang + gouden fotolijstje”

 1. Inderdaad een erg leuk vloerkleed. Waar is deze te koop?

  1. Hoi Barbara,

   Dit vloerkleed is van Kwantum. Als je op de link klikt kom je er vanzelf.

   Groetjes,
   Josine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: