Woonfavorieten; tropisch vloerkleed, schilderij met zonnebloemen + geel sierkussentje

1 minuut

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een tropisch vloerkleed, een schilderij met zonnebloemen en een geel sierkussentje.

Tropisch vloerkleed

Een mooi rond vloerkleed met een jungle print in grijstinten. Leuk voor op bijvoorbeeld de slaapkamer of wat dacht je van aan de muur?

 

Schilderij zonnebloemen

Hou je van kunst? Dan is dit je kans om de vaas met de vijftien zonnebloemen van de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh aan je muur te hebben! De vaas met de vijftien zonnebloemen is een schilderij uit 1888, bedoeld als decoratie voor een slaapkamer. Het originele schilderij is nu te bewonderen in de National gallery in Londen.

 

Keukenkraan Olivier

Als ik ooit voor in mijn toekomstige keuken een nieuwe kraan mocht kiezen, dan zou ik kiezen voor een mooie messing kraan. Mooi op een wit of zwart marmeren blad.

 

Sierkussen Rosalie

Dit mooie sierkussen van Feelings zou zeker niet misstaan op mijn bank tussen mijn andere kussens. Het kussen heeft een bohemian uitstraling en heeft franjes aan de zijkanten.

 

Wanddeco schotel

Wil je een keer iets anders aan de muur? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld deze leuke goudkleurige wanddeco Schotel. Deze originele wanddeco heeft de vorm als een ronde schaal en hang je met het middelste deel plat tegen de muur. De randen komen dan dus van de muur af. Het metaal geeft een stoere en industriele uitstraling! Ook mooi voor aan de muur in de keuken.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: