Woonfavorieten; kussenhoes met bloemenprint, wanddeco met palmbladeren + industrieel eetkamerbankje

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kussenhoes met bloemenprint, een wanddeco met palmbladeren en een industrieel eetkamerbankje.

 

Kussenhoes met bloemenprint

Een mooie linnen kussenhoes met een bloemenprint. Op de achterkant staan ruitjes, zo kun je van printje wisselen. Echt ideaal!

 

Wanddeco palmbladeren

 

Deze opvallende wanddeco Palmbladeren geeft een bijzonder en origineel effect op je muur. De palmbladeren hangen echt uit de omlijsting waardoor er een uniek 3d effect ontstaat. De bladeren en de omlijsting hebben een gouden kleur.
Hij is gemaakt van metaal en is rechthoekig van vorm. De afmetingen zijn 90 x 56 cm en een diepte van 6 cm. De wanddeco is niet zwaar van gewicht dus je kunt hem eenvoudig aan iedere gewenste muur ophangen.

 

Industriële eetkamerbank Muk

Dit industriële bankje Muk heeft een stalen frame onder het steigerhouten blad. De stalen poten zijn behandeld tegen oxidatie.

Dit bankje kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij de eettafel, of in de hal om leuke accessoires of spulletjes op of onder op te bergen, maar ook aan het voeteneind van een bed! Zo handig!

Als je het bankje bij een eettafel wilt plaatsen let dan op dat je het bankje tussen de poten van de tafel past, zodat je er makkelijk tussendoor kan om te gaan zitten aan de tafel op het bankje.

 

Fluwelen kussenhoes

Deze mooie kussenhoes is van katoen en fluweel en heeft een blinde ritssluiting. De hoes is rondom afgebiesd. leuk om te combineren met andere kussenhoezen met een printje.

 

Glitterende slinger met maantjes en sterretjes

Deze mooie slinger heeft kleine, glinsterende sterren en manen van FSC-gecertificeerd papier aan een koord. Deze slinger zou heel mooi staan op de baby- of kinderkamer. De afmetingen van de decoraties zijn ongeveer 4,5 cm. De slinger zelf is 3 meter lang.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: