Woonfavorieten; bureau, servies + lamp

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een bureau, een servies en een lamp.

 

Bureau Glenn

Dit is nog eens een mooi bureautje! Over een tijdje ben ik van plan van de zolder een werkplek te maken en dan zou dit weleens een mooi bureautje kunnen zijn. Het bureau heet Glenn en is afgewerkt met afgeronde randen en schuine, taps toelopende poten. Dit stevige, gestroomlijnde bureau is gemaakt van donkergebeitst eikenhout. Perfect voor het zware werk. Glenn is een opvallend ontwerp van de MADE Studio. Dit bureau is niet alleen goodlooking, maar ook uitgerust met 3 push-to-open lades. Dat betekent opbergruimte voor al je spullen.

 

Geurkaarsen

Hoe leuk is deze cadeauset van 4 geurkaarsen?! Maar ook leuk om te krijgen uiteraard! De kaarsen zitten in een glazen houder en hebben de geuren Bergamot, Black Tulip, Red Rose en Sandalwood. Diameter 5 cm, hoogte 5,5 cm. 12 branduren.

 

12-delig servies

Al een hele tijd ben ik op zoek naar mooi servies en dit is een mooie kansmaker! Hoe mooi is dit in combinatie met goudkleurig bestek?! Het servies heet Kirsha en bepaalt de toon van de tafel. Deze 12-delige servies set is gemaakt in Portugal door lokale ambachtslieden en verbaast je gasten door koffie te serveren in stijl. In sterk, duurzaam aardenwerk is Krisha afgewerkt in een turqoise en houtskoolgrijs reactief glazuur Begin je ochtend met een statement.

 

Metalen lamp

Deze lamp is echt pracht vanwege zijn ronde vormen. Die ronde vormen trend zie trouwens steeds meer komen in interieur. De lamp is van metaal en is zwart gelakt.

 

Tapijt met blokprint

Wauw! Dit is nog eens een mooi tapijt, wat een mooie kleuren! Het tapijt heeft een contrasterende lijst met een blokprint.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: