Woonfavorieten; ladekast van mango- en acaciahout, kek stoeltje met palm print + studio-geïnspireerde wandlamp

Woonfavorieten; ladekast van mango- en acaciahout, kek stoeltje met palm print + studio-geïnspireerde wandlamp

7 oktober 2019 0 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een ladekast van mango- en acaciahout, een kek stoeltje met palm print en een studio-geïnspireerde wandlamp.

 

Ladekast Indies

Laat de charme van de tropen bij je binnen met deze ladekast van mango- en acaciahout met 3 laden. Deze stevige kast is gemaakt van massief acaciahout en gevlochten rotan en staat mooi in een slaapkamer of in de hal. In de drie laden van dit exotische meubelstuk kun je ook je woontextiel perfect opbergen.

 

Lampenkap Brisa

Deze mooie lampenkap gemaakt van bamboe past perfect bij het bovenstaande kastje. Zo leuk voor in hal of de slaapkamer!

 

Oval wandplank

Deze mooie, ovale messing wandplank met gehard glas past eigenlijk wel in iedere ruimte van je huis. Je kunt hier lekker je prulletjes en ditjes en datjes op kwijt.

 

Stoel Livorno

Hoe gaaf is deze stoel! Deze sfeervolle stoel heeft zwart metalen poten en een zitting van zacht velours met palm print. Een echte eyecatcher voor aan je bureau of voor in je slaapkamer. En het leuke is; dit printje is ook te verkrijgen als behang!

 

Wandlamp Chicago

Breng wat vintage Hollywood glamour naar je interieur met deze studio-geïnspireerde wandlamp. De industriële lampenkap van Chicago maakt deze lamp eigentijds, gecombineerd met een combinatie van goudfolie. De diffuser reflecteert het licht terug in de kap, waardoor een warm licht ontstaat. Dit is statement verlichting die een podium verdient!

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen