De badkamers op de VT Wonen & Design beurs

3 minuten

Op 5 oktober was ik samen met hubby voor de allereerste keer naar de VT Wonen & Design beurs in de RAI Amsterdam. Voor degenen die niet zijn geweest kan ik vertellen dat jullie echt wat gemist hebben! Want wat was het leuk en mooi! Ik heb besloten om een blog te schrijven over te VT Wonen & Design beurs met wat ik allemaal heb gezien. En dat is nogal wat! Ik deel daarom de blog op in 5 delen; badkamers, keukens, slaapkamers, de droogbloemen trend en wanddecoratie.

Bij Eigen Huis & Interieur kwam ik deze kekke 3d geprinte badkuip tegen. De badkuip heeft een stoere felblauwe kleur. Ze hebben het bad gecombineerd met een witte kraan en zwart, stoer kastje. Zelf zou ik nooit voor zo’n bad gaan, je moet er immers van houden. Enne, ik weet ook niet of hij helemaal waterdicht is.

Op de muur erachter zit verf van Marrakech Walls van Pure & Original. Met deze verf kan je je muren een stoere betonlook of een fraaie tadelakt look geven. Je kunt je muren op de manier een stoere of juiste een luxueuze sfeer geven.

Deze gouden regendouche kwam ik ook tegen, van Detremmerie. Zo mooi! Zo’n regendouche zou ik later in een volgende badkamer wel willen hebben. Het goud steekt mooi af tegen de betonlook wand. Het beton met het marmer, gecombineerd met het staal geeft een hele mooi combi.

Zo’n groen marmeren blad voor op het badmeubel daar wordt ik ook helemaal blij van. En dan met een gouden kraan, in plaats van zwart. Deze kraan komt uit de muur, daar ben ik ook helemaal fan van!

Deze badkamer vond ik toch wel de allermooiste van de hele beurs. Het is een badkamer van Molitli. Ik was meteen verliefd op het bad door de mooie vorm. Dit bad komt dan ook zeker op mijn lijstje voor mijn toekomstige badkamer en-suite. Het bad is dubbelwandig van beton en daardoor geleidt het goed de warmte, zodat als je in het bad ligt het ook heerlijk warm hebt in je nek. De draadlamp boven het bad vind ik trouwens ook supergaaf!

Zo’n badkamer zie ik nou helemaal in een boerderij. Een vrijstaande badkuip met een houten krukje ernaast. Oudroze op de muur met 2 aparte romantisch, landelijke wastafels naast elkaar. Dit was een badkamer van een van de VT Wonen Stijl studio’s.

Deze badkamer heb ik heel erg veel voorbij zien komen op Instagram. Dit is de badkamer van Ariadne at Home. Het is een mix van landelijk, romantisch en vintage. Maar zeg nou eerlijk; wie heeft dit thuis?

Hier zie je zo’n gouden kraan die uit de muur komt. Gecombineerd met een ovale waskom; zo mooi!

Hier zie je een badkamer met zeliges met een gouden regendouche. Vind ik ook een hele mooie combinatie. Van die zeliges staan ook op mijn lijstje voor toekomstige badkamer en/of keuken, maar dan in het groen. Ik heb me trouwens op de beurs laten vertellen, dat als je zeliges online besteld, de kwaliteit niet zo best is. Er zouden dan veel dutsen en bobbels in zitten. En er zouden dan ook veel stukjes van de hoekjes af zijn. Of dit echt zo is weet ik niet.

Wat dacht je van een roze badkamer met een stenen bad gecombineerd met koper? Persoonlijk ben ik niet echt van de douchgordijnen, maar hier heeft het wel wat. En wat dacht je van de koperkleurige spiegeltjes tegeltjes? Ze lopen zelfs door op het plafond! Zo creëer je makkelijk een soort nisje. Gecombineerd met een stenen waskom en een ronde spiegel met houten lijst, met roze accessoires maakt het geheel toch zacht en lief.

Dit was de badkamerinspiratie van de VT Wonen & Design beurs 2019. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vonden en welke badkamer jullie favoriet was.

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: