Woonfavorieten; 5 x hanglamp van karwei

1 minuut

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week deel ik 5 x de mooiste hanglamp van Karwei.

Hanlamp Inez

Dit is toch een eyecatcher! Een metalen draadlamp in messing. Deze zou prachtig staan op bijvoorbeeld de slaapkamer.

 

Hanglamp Juno draadstaal

Nog een draadlamp van draadstaal. Zo’n lamp zou het perfect doen in bijvoorbeeld de eetkamer boven een ronde eettafel. Hang hem niet te hoog, maar liever wat lager, dan lijkt het plafond namelijk hoger.

 

Hanglamp Juno rookglas

Hanglamp Juno heb je ook met groen rookglas. Mooi in combinatie met aardetinten, of wat dacht je van ton sur ton?!

 

Hanglamp Mabel

Deze lamp zou prachtig staan in de slaapkamer naast het bed. Je hebt dan geen tafellamp meer op je nachtkastje, maar deze lamp aan het plafond naast je bed. Voordeel is dat je nu je nachtkastje vrij hebt. Deze lamp komt nog mooier uit tegen een donkere muur.

 

Hanglamp Ferro

Als je van praktisch houdt, is dit echt een lamp voor jou! Deze lamp kun je namelijk regelen met een katrol. Stel je hebt een super hoog plafond, hoef je de ladder niet meer te pakken. Je leidt de lamp makkelijk omhoog en omlaag via de katrol. Ideaal toch?!

 

Dit waren de 5 mooiste hanglampen van Karwei. Ik ben heel benieuwd welke lamp jullie favoriet is!

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: