Woonfavorieten; kekke bijzettafel, velvet daybed + okergeel behangetje

Woonfavorieten; kekke bijzettafel, velvet daybed + okergeel behangetje

7 november 2019 0 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kekke bijzettafel, een velvet daybed en een okergeel behangetje.

 

Bijzettafel Merel

Deze retro metalen bijzettafel Merel (Øxh) 40×67 cm heeft een glazen tafelblad. Deze bijzettafel geeft je interieur een retro en unieke stijl. De basis is metaal met daarop een 8 mm dik glazen blad. Dit artikel wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Bij harde vloeren worden viltglijders geadviseerd. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer. Daarnaast worden onderzetters geadviseerd ter voorkoming van krassen op het glazen tafelblad.

 

Daybed Johanneke

Dit daybed is een echte eyecatcher in je huis. De stof heeft een mooie chique botanische print en is velvet. Hier kun je echt uren op wegdromen!

 

Vliesbehang Weona oker

Met het vliesbehang Weona oker (dessin 106994) kan iedereen behangen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig hebt. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Voor een zo goed mogelijk resultaat dienen de te beplakken oppervlaktes droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Vliesbehang Weona oker (dessin 106994) is onderdeel van het ruime assortiment vliesbehang bij KARWEI, waarmee jouw huis voorzien kan worden van een moderne, klassieke of een sfeervolle stijl. Kortom, kies voor vliesbehang Weona oker (dessin 106994) als je op zoek bent naar een gemakkelijke en snelle manier om jouw kamer een nieuwe uitstraling te geven volgens de laatste woontrends.

 

Poef Dewi

Hocker Dewi komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De trendy hocker heeft een prachtige velvet bekleding. Het stalen onderstel heeft een zwarte poedercoating. De combinatie van deze twee materialen geeft hocker Dewi een moderne en stijlvolle uitstraling. De hocker kan dienen als extra zitplaats of als rustplaats voor de benen. Het enige wat je hoeft te monteren, is het metalen onderstel aan de zitting. Hocker Dewi is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en champagne. Hij heeft een zithoogte van 45 cm, een zitdiepte van 56 cm en een zitbreedte van 60 cm. De hocker heeft een maximaal draaggewicht van 100 kg. Plaats onder het onderstel viltglijders. Dit voorkomt beschadigingen aan harde vloeren.

 

Binnendeur met glas

Glasdeur FR500 is een smaakmaker voor het interieur. De subtiele horizontale en verticale glaslatten geven deze deur een uitgesproken karakter. Combineer deze stijldeur met lijndeur FR550 voor een mooie eenheid in je interieur. Het leuke is dat je deze deur helemaal zelf kan samen stellen!

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen