7 kerstcadeautjes onder de 20 euro

7 kerstcadeautjes onder de 20 euro

19 december 2019 0 Door teleukwonen

Nog iets minder dan 1 week en dan is het eerste Kerstdag. Lekker gezellig bij familie langs, uitgebreid eten en daarna met zijn allen rond de kerstboom cadeautjes uitpakken. Wij hebben zelf lootjes getrokken en kopen voor elkaar iets voor 25 euro. Nu vind ik het zelf vrij lastig om leuke cadeautjes te vinden voor dat bedrag. De leuke dingen die je vaak wilt hebben zitten meestal wel boven dat bedrag. Daarom heb ik hier 7 cadeautjes van H&M voor onder de 20 euro. Deze zijn gewoon te leuk om te hebben, maar ook te leuk om te geven.

Hoge metalen kandelaar

Deze hoge kandelaar van gepolijst metaal met een bolletje bij de voet is toch te mooi?! Hoe gaaf zou deze staan op de kast of op de piano? De diameter van het kaarshoudertje is 2,2 cm. De hoogte is 28,5 cm. Hij is er ook in zilverkleurig.

Jacquardgeweven kussenhoes

Dit kussenhoes van jacquardgeweven katoen heeft een blinde ritssluiting. De hoes is er ook in antracietgrijs. Deze zou zo mooi staan op mijn groene bank. De structuur vind ik ook erg mooi.

Keramieken kandelaar vogel

Deze prachtige kandelaar van geglazuurde keramiek in de vorm van een papegaai is toch geweldig?! De diameter van het kaarshoudertje is 2,2 cm. De breedte is ongeveer 8,5 cm en de hoogte 18 cm. Deze kan ook heel goed voor Pasen.

Keramieken kandelaar

Deze kandelaar van keramiek met een vierkante voet heeft een padding aan de onderkant. Hoe mooi staan deze kandelaar staan in een Scandinavisch, klassiek of eclectisch interieur? Breedte 6,5cm, hoogte 18 cm.

Kussenhoes met borduursel

Deze mooie kussenhoes van katoenen fluweel met geborduurde details op de voorkant heeft een effen achterkant en een gevlochten bies van metaalgaren in een contrasterende kleur langs de randen. De hoes heeft een blinde ritssluiting.

Metalen kandelaar met cirkel

Deze super gave kandelaar van metaal heeft vier kaarshouders op een rij. De kandelaar is versierd met een metalen ring en heeft een padding aan de onderkant. Diameter kaarshouders 2,2 cm. Afmetingen 10x26x30 cm. Zet deze kandelaar op de kast gecombineerd met meerdere ronde vormen of cirkels zodat het een eenheid word.

Metalen kandelaar

Deze mooie kandelaar van metaal heeft een ronde voet. De hoogte 20 cm.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kerstcadeautjes vinden. Laat het me vooral weten hieronder in een reactie!

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen