Woonfavorieten; metalen draadlamp, kussenhoes met kraanvogels + tropisch vloerkleed

Woonfavorieten; metalen draadlamp, kussenhoes met kraanvogels + tropisch vloerkleed

23 januari 2020 0 Door teleukwonen

Hier zijn ze dan; mijn allereerste woonfavorieten van 2020!

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een metalen draadlamp, een kussenhoes met kraanvogels en een vloerkleed met bloemen en dieren.

 

It’s about RoMi Hanglamp Marrakesh

De Marrakesh van It’s about RoMi is een elegante koperkleurige hanglamp waarmee je een sfeervolle woon- of eetkamer creëert. Deze lamp kan goed gecombineerd worden met de kleinere variant maar kan ook goed samen met een andere hanglamp. Zo creëer je een gezellig en sfeervol interieur. De kleine variant van de Marrakesh heeft een diameter van 34 cm. Deze grotere heeft een diameter van 55 cm.

 

Kussenhoes Crane

Dit kussenhoes is een echte eyecatcher op je bank. Combineer hem met effen roze, gele of groene kussentjes. Een effen kussentje in deze tinten met ene structuur staat er ook mooi bij. De kussenhoes is 45 bij 45 cm.

 

Tafellamp Cirkel Zwart

Deze metalen tafellamp staat prachtig op een sidetable of een dressoir. Hij zou ook mooi staan voor een muur met een kek behangetje. De binnenzijde van de lamp heeft ledverlichting. De lamp is 32 cm hoog.

 

Vliesbehang fenne donker

Dit supergave behang met bladeren zou prachtig staan in bijvoorbeeld de slaapkamer, de hal, de overloop… of wat dacht je van misschien de wasruimte?!

 

Vloerkleed Lima Multicolor

Dit handgeweven ronde vloerkleed met tropische print van bloemen en dieren zou geweldig staan op een baby- of kinderkamer! Het kleed heeft een diameter van 140 cm. en is voorzien van het Care & Fair label.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen