Wanddecoratie gemaakt van duizenden draadjes

2 minuten

Op 5 oktober 2019 was ik samen met hubby voor de allereerste keer naar de VT Wonen & Design beurs in de RAI Amsterdam. Voor degenen die niet zijn geweest kan ik vertellen dat jullie echt wat gemist hebben! Want wat was het leuk en mooi! Ik heb besloten om een blog te schrijven over te VT Wonen & Design beurs met wat ik allemaal heb gezien. En dat is nogal wat! Het eerste deel ging over de badkamers op de beurs. Het tweede deel over keukens + tips voor het samenstellen van je eigen keuken. In derde deel, deel ik jullie 25 tips voor de mooiste en handigste (kinder)slaapkamers. In het vierde deel deelde ik de droogbloemen trend + tips om zelf bloemen te drogen. In dit allerlaatste deel, deel ik met jullie bijzondere wanddecoratie gemaakt met draad.

Als we het over wanddecoratie hebben, denken we meteen aan schilderijen, posters, spiegels, wandplankjes met posters erop… maar dit had ik nog niet eerder gezien. Duizenden, maar dan ook echt duizenden draadjes die een uniek beeld vormen. Ik vond het echt bijzonder, ook omdat ik deze techniek al kende vanuit mijn vorige webwinkel in kwaliteitsgarens (ik heb voorheen een webwinkel in haken en breien gehad).

Hun algoritmes en robots vormen met duizenden draadjes een ultieme combinatie van techniek & design en van mens & machine.

Je kunt verschillende formaten bij elkaar hangen voor 1 groot geheel. Zo heb je een echte eyecatcher aan de muur.

De imposante serie bestaat uit portretten van drie majestueuze dieren die in drie verschillende abstractieniveaus prachtig uitkomen in draad. Daarnaast hebben ze nog 6 andere beelden, waaronder het meisje met de parel en Vincent van Gogh.

Mochten deze beelden nou niks voor jou zijn, dan kunnen ze ook nog maatwerk leveren. Je levert je favoriete foto aan en vervolgens creëren de designers jouw unieke en persoonlijke beeld uit duizenden draadjes!

Ben heel benieuwd wat jullie van deze bijzondere wanddecoratie vinden.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Bron: Studio String Art

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: