Woonfavorieten; kek roze fauteuiltje, geborduurd dekbed + prachtig bloemen vloerkleed

Woonfavorieten; kek roze fauteuiltje, geborduurd dekbed + prachtig bloemen vloerkleed

7 februari 2020 0 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kek roze fauteuiltje, een geborduurd dekbed en een prachtig bloemen vloerkleed.

Oudroze fluwelen fauteuil

Deze prachtige fluwelen oudroze fauteuil Vivienne past door het unieke design en de moderne stof van fluweel in veel verschillende woonstijlen. Je kunt deze stoel herkennen aan de schelpvormige rugleuning en riante zitting. De stoel heeft dankzij de fluwelen stof een zeer luxe uitstraling en voelt lekker zacht aan.

De stoel is ook in het bladgroen te verkrijgen.

Je houdt de fauteuil mooi door regelmatig te stofzuigen met een schone borstel. Bij eventuele vlekken droog deppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! De meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water.

Plaats onder de poten viltglijders. Dit voorkomt beschadigingen aan harde vloeren.

Geborduurd dekbed

Dit prachtige geborduurde dekbed zou geweldig staan in mijn hotel chic slaapkamer. De kleur zou ook heel mooi uitkomen bij mijn donkergroene muur. De buitenkant is van 100% polyester en de vulling van 96% katoen en 4% andere vezels. Goed om te weten is dat je het dekbed kan wassen op 30 graden en kort centrifugeren. Ook kan het dekbed in de droger bij een lage temperatuur.

COCO maison sierkussen Quincy

Dit prachtige sierkussentje matcht perfect bij het roze fauteuiltje. Hij is 30×50 cm. en hij is ook in het vierkant te verkrijgen.

Dutchbone sierkussen Glory

Dit mooie sierkussen van Dutchbone zou prachtig staan bij de kleuren in mijn woonkamer. Het kussentje meet 45×45 cm.

Bloemen vloerkleed

Dit prachtige vloerkleed doet me een beetje denken aan het bloemen vloerkleed wat ik nu in mijn woonkamer heb liggen qua stijl. Alleen heeft dit vloerkleed meer groentinten. Het kleed is gemaakt van 80% polyester en 20% katoen. Het mooie is dat je zelf een maat kan kiezen. Dit kleed heb je namelijk in de maat 155×230 cm. en in de maat 200×290 cm. Je zou dit kleed ook nog als wandkleed kunnen gebruiken, hoe gaaf is dat?!

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen