Woonfavorieten; messing fotolijstje, okergele poef + zwart koksmes

3 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een messing fotolijstje, een okergele poef en een zwart koksmes.

 

Messing fotolijstje

Dit metalen fotolijstje heeft een afdekglas voor. Het lijstje heeft een steun achter en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Geschikt voor foto‘s van maximaal 10,2×15,3 cm. Afmetingen lijst 19,5×25 cm. Dit lijstje staat het mooist tegen een diepe kleur.

 

Okergele poef

Poefjes zijn weer favoriet in het interieur. Deze poef leent zich ook uitstekend als voetenbankje en als prachtige bijzettafel. Maar ook is het een geweldige opberger. Til het deksel van deze poef op en je ontdekt ontzettend veel opbergruimte. Lekker om het speelgoed van je kinderen in op te bergen. Of gebruik de opbergruimte van poef om in je zithoek altijd jouw favoriete magazines binnen handbereik te hebben.

De poef is bekleed met een zachte velvet stof, ook wel fluweel of velours genoemd. Vevlet is aaibaar, voelt heerlijk zacht en oogt super stylish. En aangezien de velvet stof van deze ronde poef 100% PES is, is deze poef niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het type velvets stof waarmee ze deze poef stofferen, is namelijk heel onderhoudsvriendelijk. Knoeit iemand op de velvet stof van jouw poef? Pak zo snel mogelijk een schone, vochtige doek. Dep de vlek weg (gebruik steeds een ander stukje van de doek). En droog voor de zekerheid na met een droge doek, dan blijven er geen vochtvlekken achter. Een ander praktisch dingetje: de maten van poef. De diameter van deze ronde poef is 60 cm. De poef is 35 cm hoog. Uiteraard, de perfecte hoogte om je voeten erop te leggen. Deze poef is ook verkrijgbaar in het roze, blauw, okergeel en groen? Welke is jouw favoriet?

 

Messing plafondlamp

Deze mooie plafondlamp van metaal en glas heeft vier lichtbollen. De lamp heeft een in lengte verstelbaar snoer en een afdekkapje van metaal. Geschikt voor een lichtbron met een E-27 fitting. Een lichtbron en een stekker worden niet meegeleverd. Totale hoogte 30 cm, totale diameter 53,5 cm, diameter lichtbollen 14 cm. Lengte snoer 200 cm. Gewicht 5 kg.

 

Zwart koksmes

Dit zwarte koksmes is een pareltje voor je keuken! De buitenkant van het mes heeft een deklaag van 100% polytetrafluorethyleen. Het basismateriaal is 100% roestvrijstaal. Helaas is dit mes niet geschikt voor de vaatwasser. Maar dat geeft niet, want het is toch een feestje om zelf dit prachtige mes op de hand af te wassen?!

 

Rotan bloempot

Een pareltje en een echt must have voor elke boho liefhebber! Plaats er een plant in met een terra cotta pot, of een pot in een donkere kleur voor een mooi contrast met het rotan. De bloempot heeft gevlochten rotan met een vast frame met pootjes. Diameter ca. 20 cm, hoogte 30 cm. Diameter ca. 20 cm, hoogte 30 cm.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

2 reacties op “Woonfavorieten; messing fotolijstje, okergele poef + zwart koksmes”

  1. Hoi, waar kan ik deze poof kopen? Staat er niet bij!

    1. Hoi Bahar, dit is poef Runa met opbergruimte en is te koop bij trendhopper.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: