Woonfavorieten; kek fluwelen bankje, prachtige plantenbak + messing sidetable

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kek fluwelen bankje, een prachtige plantenbak en een messing sidetable.

 

Roze fluwelen bankje

 

Dit mooie roze bankje zou prachtig staan in de hal of op de slaapkamer aan het voeteneinde. Het bankje is van fluweel en is er ook in het grijs, donkergroen en donkerblauw. Het bankje is 100 cm lang, de hoogte is 44 cm en de diepte 35 cm.

 

Houten plantenbak

Deze prachtige plantenbak kun je voor binnen en buiten gebruiken. Hij is gemaakt van acaciahout, kunststof en staal. handig om te weten is dat de bak vorstbestendig is. De plantenbak is 22 cm breed, 62 cm lang en 60 cm hoog.

 

Olijfgroene poef

Deze prachtige olijfgroene poef heeft een corduroy stofje. Door het stofje krijgt de poef ook een wat stoerdere uitstraling. De poten zijn van metaal. De diameter van de poef is 62 cm. De poef is 40 cm hoog. Deze poef zou prachtig staan in de woonkamer en kan ook goed functioneren als bijzettafeltje met bijvoorbeeld een dienblad er op.

 

Messing sidetable

Deze prachtige, messing sidetable staat prachtig in de hal, maar kan ook goed in de hal of in de keuken. De sidetable is gemaakt van metaal en gehard glas. Hij is 110 cm breed, 80 cm hoog en 30 cm diep.

 

Schelpvormige vaas

Deze prachtige schelpvormige vaas doet het op veel plekken in huis goed. Wat dacht je van bijvoorbeeld op de slaapkamer op je nachtkastje? Tegen een donkerkleurige muur komt hij het mooist uit! De vaas is 17 cm breed, 7 cm lang en 14 cm hoog.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: