Woonfavorieten; top 5 ronde eettafels

Woonfavorieten; top 5 ronde eettafels

22 april 2020 0 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van deze 5 prachtige ronde eettafels.

Eettafel Dordrecht

Deze stijlvolle eettafel Dordrecht brengt een fijne sfeer in huis! Door de ronde vorm kun je gezellig bij elkaar zitten en iedereen in de ogen aankijken. En wat is het mooi om een vaas met bloemen in het midden van deze tafel te zetten.

Deze ronde eettafel past in elke interieurstijl en geeft extra gezelligheid door de ronde vorm. Met een diameter van 120 centimeter kun je aan deze tafel heerlijk royaal met 4 personen genieten van een gezellige maaltijd. Onverwacht visite? Geen probleem want je kunt zo 2 extra stoelen erbij schuiven.

De ronde eettafel heeft een elegant blad dat aan de buitenzijde iets smaller toeloopt, zodat de tafel optisch dun lijkt. Het tafelblad is van MDF met een 3D houtlook folielaag, waardoor het nauwelijks van echt hout is te onderscheiden. De tafel is in het midden voorzien van drie V-vormige poten in gepoedercoat staal.

Eetkamertafel Camden

Deze mooie, ronde eettafel Camden uit de collectie van Feelings biedt de mogelijkheid om vele uren gezellig met vrienden en familie te tafelen! De tafel is gemaakt van mangohout en staat op vier elegante poten. Deze eetkamertafel heeft een diameter van 130 centimeter en is 76 centimeter hoog.

Eettafel Gubi

Deze mooie eettafel heeft een metalen onderstel in zwart of messing. Bij het tafelblad heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden, zowel in afwerking als materiaal; wit marmer, groen marmer, zwart marmer, zwart laminaat, eikenhout, zwart gebeitst essenhout of in walnoot hout. Ook betreffende de afmeting van het blad zijn er meerdere keuzes te maken. Afhankelijk van de voorkeur bedraagt de diameter van het blad 110, 130 of 150 centimeter. De hoogte van de tafel is altijd 72 centimeter.

Eettafel Mariedamm

Deze ronde tafel heeft niet al te grote afmetingen, dus ook geschikt voor kleinere ruimtes. Een ronde tafel met afgeronde randen geeft de kamer een ontspannen indruk. De tafel is bestand tegen vloeistoffen, knoeien, olie, warmte, krassen en stoten, handig toch?!

Eettafel Luca

Het tafelblad van deze prachtige, ronde tafel is gemaakt van donker gelakt mangohout. Het frame is van glanzend geborsteld goudkleurig gecoat metaal.  De tafel heeft een diameter van 140 cm en een hoogte van 75 cm.

Ik ben heel benieuwd welke eettafel jouw favoriet is!

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen