Woonfavorieten; paradijselijk behangetje, kekke lamp + velours fotolijstje

Woonfavorieten; paradijselijk behangetje, kekke lamp + velours fotolijstje

6 mei 2020 2 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een paradijselijk behangetje, een kekke lamp en een velours fotolijstje.

Behang Royal Garden

Op dit prachtige, idyllische behang Royal Garden zijn paradijselijke vogels afgebeeld met een achtergrond vol bloemen. Het design is ontworpen op 3 panelen. Het behang is te verkrijgen in de achtergrond kleuren grijs en groen.

 

Okergele fles

Deze grote okergele fles staat prachtig bij het behang Royal Garden (hierboven). De fles heeft een hoogte van 40 cm en een diameter van 27 cm.

 

Velours fotolijstje

Hoe mooi zou dit velours fotolijstje staan op een houten bureau of aan de muur?! En deze matcht ook weer prachtig bij het behang Royal Garden.

 

Lamp Simrishamn

Deze prachtige, stijlvolle lamp van glas en chroom, is onderdeel van de serie Simrishamn van Ikea. Deze lamp is te gebruiken als moderne verlichting voor het hele huis die voor sfeer zorgt met goede algemene verlichting. Je kunt hem gebruiken als eenzame blikvanger of je  combineert hem met andere lampen uit de serie. Hoe gaaf zou het eigenlijk zijn als het chroom van messing zou zijn?!

 

Wanddecoratie gouden bladeren

Deze metalen wanddecoratie in de vorm van bladeren is uitgevoerd in een prachtige gouden kleur. Aan de achterzijde bevindt zich een makkelijk ophangmechanisme. De decoratie is 51 cm breed, 91 cm hoog en 6,5 cm diep.

 

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen