Woonfavorieten; aardewerken servies, botanisch behang + stoel met rotan zitting

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een prachtig aardewerken servies, een botanisch behangetje en een mooie eetkamerstoel met een rotan zitting!

Aardewerken tafelset met ongelijke vorm

Dit prachtige aardewerken servies past bij wel elke interieurstijl. Het heeft een mooie neutrale tint en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor bijvoorbeeld Kerst of Pasen.

Behang Marloes Zwart

Als ik ooit nog eens het toilet overnieuw zou mogen doen, dan zou ik dit prachtige behang kiezen in combinatie met mooie groen/grijze vierkante zelliges. Lijkt me zo mooi in combinatie met onze hal! Dit behang heeft een botanische print en is licht afwasbaar, omdat het vliesbehang is.

Essenhouten stoel met rotanzitting

Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte eetkamerstoel, maar ik durf het helaas nog niet aan om zo’n mooie als deze te kopen vanwege de kinderen. Jullie snappen mij denk ik wel hè? Maar deze komt wel heel erg in de buurt van wat ik zou willen. Deze stoel is gemaakt van essenhout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen (FSC-gecertificeerd) en heeft een contrasterende handgevlochten rotanzitting. Het heeft een comfortabel ontwerp met buisvormige stukken en natuurlijke vezels. Er zitten vilten kussentjes op de poten om krassen op de vloer te voorkomen.
De stoel wordt geleverd in twee delen, met instructies en schroeven voor een eenvoudige montage.

Sierkussen Bugati potters clay

Dit mooie sierkussentje heeft een prachtige terracotta kleur. Het is een beetje rood/oranje. Staat mooi op een groene bank als een mooie accentkleur. Hij is van katoen en is 45 x 45 cm.

Vaas Fioranti zwart

Hoe mooi is dit zwarte vaasje met bijvoorbeeld siergrasjes erin. Maar ook gewoon zonder is het een pareltje voor het oog. Het vaasje heeft een diameter van 14 cm en is 15 cm hoog.

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

3 reacties op “Woonfavorieten; aardewerken servies, botanisch behang + stoel met rotan zitting”

 1. Wat een leuke items allemaal! Ziet er heel mooi uit. Dat kussentje & stoel heel tof!

  Geniet van je weekend!
  Groet Jeanine
  @thuis_bij_jajo

  1. Wat lief Jeanine! Dankjewel. Fijne woensdag!

   Groetjes, Josine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: