Woonfavorieten; rotan stoel, velvet lampenkap + messing lampenvoet

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie rotan stoel, een velvet lampenkap en een mooie, messing lampenvoet!

Rotan stoel

Deze mooie stoel zou heel mooi staan in de tuin, bijvoorbeeld onder de pergola. De stoel is van rotan gemaakt en is blank gelakt. De stoel is 80 cm breed, 85 cm hoog en 72 cm diep. En wat ook heel handig is dat de stoel in een kant en klaar pakket wordt geleverd. Je hoeft hem alleen maar uit te pakken en neer te zetten!

Groene velvet lampenkap

Aan of uit, deze velvet lampenkap staat altijd mooi. De lamp heeft een luxe uitstraling door de zachte fluwelen buitenzijde in de kleur donkergroen. De binnenkant is wit en netjes afgewerkt. Combineer de lampenkap met een simpele houten standaard of pak uit en ga voor een bijzondere apenstandaard. Geschikt voor lampen van maximaal 40 Watt. De lampenkap heeft een diameter van 23 cm en is 14 cm hoog.
Deze lampenkap is ook verkrijgbaar in andere kleuren en afmetingen.

Rode, velvet lampenkap

Wil jij weer eens die saaie, grijze lampenkap vervangen? Een kleine, budgetvriendelijke ingreep dat een basic lampenvoet weer nieuw leven inblaast, is het plaatsen van een gave lampenkap. Deze mooie lampenkap heeft door de velvet stof en franjes aan de onderkant een luxe uitstraling. De lampenkap heeft een diameter van 23 cm en is 18 cm hoog. De buitenzijde is gemaakt van velvet en de binnenzijde is verstevigd door middel van kunststof.

Messing lampenvoet met kraanvogel

Met deze stijlvolle lampenvoet met kraanvogel creëer je een ontspannen en harmonieuze sfeer. De kraanvogel is goudkleurig en is voorzien van prachtige details. Combineer de lampenvoet met een vintage led lamp of velvet lampenkap.
De lampenvoet is voor lampen bedoeld met een E27 type fitting en een max van 25 watt. De voet heeft een afmeting van 24x14x41,7 cm en is gemaakt van kunststof.

Nachtkastje met lade bruin

Dit mooie bruine nachtkastje is gemaakt van MDF en heeft een afwerking van eiken fineer. Het kastje heet een vintage uitstraling en is 45 cm breed, 55 cm hoog en 33 cm diep. Het kastje heeft 1 lade met een ladestop.

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Eén reactie op “Woonfavorieten; rotan stoel, velvet lampenkap + messing lampenvoet”

  1. Die stoel is echt te gek! De lampenkappen vind ik ook mooi, in comni met de messing poot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: