Woonfavorieten; mooie, messing kandelaar, trendy tulpenvaas en een basic vaas

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie, messing kandelaar, een trendy tulpenvaas en een basic vaas!

Hanglamp van metaaldraad

Deze geweldige hanglamp is bolvormig en van goud metaaldraad. Door de draadstructuur ontstaan speelse patronen op het plafond. Door de open structuur verspreidt de lamp het licht. Deze lamp is dus de perfecte hanglamp voor boven je eettafel en een ideale plafondlamp voor in je keuken. Deze lamp hangt aan een ketting in dezelfde kleur als het metaaldraad van de bol. Daarlangs loopt een zwart snoer. De lamp is niet dimbaar. De lamp heeft een doorsnee van 55 cm. De lamp is ook verkrijgbaar in 2 andere maten; 46 en 35 cm doorsnee. Leuk om een groep hanglampen boven je eettafel mee te maken of wat dacht je van deze lamp boven je bad?

Messing kandelaar

Deze prachtige messing kandelaar is van ijzer gemaakt en bestaat uit 3 verschillende formaten ovale die samen een geheel vormen. De kandelaar is 17 cm breed, 7 cm lang en 23 cm hoog.

Groene tafellamp van glas

Deze prachtige, groene retro tafellamp is van glas. De tafellamp is perfect voor op je dressoir of kast en draagt met zijn decoratieve uiterlijk bij aan de sfeer. Er wordt geen lichtbron meegeleverd bij de lamp, waardoor je zelf kan bepalen wat de lichtsterkte van de lamp kan worden. De lamp heeft een lichtbron met een E27 fitting nodig.

Tulpenvaas Piece of Art

De ontwerper van deze trendy, witte vaas is duidelijk geïnspireerd door de traditionele, Delfts blauwe tulpenvaas: een bloemhouder met tuiten. Deze vaas is zonder bloemen al een origineel decoratief object voor je interieur. Steek je tulpen of ander bloemen in deze fantastische vaas, dan heb je een geweldige bloemenpiramide in huis. Waar een tulpenvaas soms uit losse lagen bestaat, is deze vaas een vaas uit één stuk. De witte, grote vaas is dus stevig en stabiel. De vaas is 57 cm hoog en 28,5 cm breed en diep. Leuk feitje voor wie van Chinoiserie houdt: de vorm van dit type tulpenvaas doet denken aan een pagode en er wordt gezegd dat de porseleinen toren van Nanjing ooit de inspiratie vormde. Wat de herkomst ook is, met deze witte tulpenvaas heb je een waar kunstwerk in huis!

Basic vaas in terracotta kleur

Deze prachtige vaas is gemaakt van dolomiet en heeft een terracotta kleur. De diameter van de vaas is 20 cm. en de hoogte is 23 cm.

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

2 reacties op “Woonfavorieten; mooie, messing kandelaar, trendy tulpenvaas en een basic vaas”

  1. Leuke items weer! Die kandelaar is gaaf. Net als de tulpenvaas, prachtig.

  2. […] Woonfavorieten; mooie, messing kandelaar, trendy tulpenvaas en een basic vaas […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: