Woonfavorieten; fluwelen bed, houten strijkplank + Scandinavisch mediameubel

Woonfavorieten; fluwelen bed, houten strijkplank + Scandinavisch mediameubel

23 oktober 2020 3 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een prachtig fluwelen bed, een houten strijkplank en een Scandinavisch mediameubel met een vleugje industrieel!

 

Karamel, fluwelen bed

Als ik ooit een nieuw bed mag uitzoeken zou het zeker zo iets worden. De kleur in combinatie met de messing posten zijn prachtig! Dit mooie kingsize bed geeft een eigentijdse draai aan klassieke Art Deco ontwerpen. Het voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamer. Het bed heeft een karamelkleurige kleur fluweel, gebogen hoofdbord en poten van geborsteld messing. Het bed is 120 cm hoog, 171 cm breed en 215 cm diep.

 

Linnen kussenhoes

Deze mooie kussenhoes is van linnen met een volant met een onafgewerkte rand rondom. De hoes heeft een blinde ritssluiting aan de achterkant. De hoes is 50×50 cm.

 

Houten strijkplank

Met deze houten strijkplank wordt strijken gewoon te leuk! De inklapbare houten strijkplank heeft een stoffen hoes.
Hij is ook makkelijk op te bergen en te verstellen. Een echt pronkstuk voor in het washok!

 

Mediameubel van walnoothout met messing

Deze prachtige tv kast is helemaal van walnoothout, met een beetje messing. Helemaal Scandinavisch met een vleugje industrieel. Verder heeft deze kast prachtige slanke poten. En hebben we het al over die ronde vormen gehad? Zo fraai. Dit mediameubel zorgt ervoor dat je netflixt in stijl. Het meubel is 58 cm hoog, 150 cm breed en 45 cm diep. De kast is gemaakt van bewerkt hout met walnotenfineer.

 

Bruine vaas met reliëf

Deze mooie, bruine, glazen vaas heeft een prachtig reliëf. Zet deze vaas op je tv kast of dressoir met wat droogbloemen of pampasgras er in en je hebt een echte blikvanger! De vaas is 20 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen