Woonfavorieten; rotan kinderbed, ovale spiegel en fietsenhanger met koperen touch

Woonfavorieten; rotan kinderbed, ovale spiegel en fietsenhanger met koperen touch

13 november 2020 1 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooi rotan kinderbed, een ovale spiegel en een fietsenhanger met een koperkleurige touch!

 

Groene bijzettafel

Deze prachtige, metalen bijzettafel (øxh) 51×40 cm is volledig afgewerkt met emaille. De bijzettafel is ook in een ander formaat (øxh) 45×42 cm en kleur verkrijgbaar. Beide tafels zijn leuk om met elkaar te combineren.

Tip: Bij harde vloeren worden viltglijders geadviseerd. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer. Daarnaast worden onderzetters geadviseerd ter voorkoming van krassen op het tafelblad.

 

Fiets ophangsysteem

Met een mix van hout en koper is dit ophangsysteem zowel een feest om naar te kijken als een functionele fietsenhanger. Maar het gaat dus niet alleen om uiterlijk. Het systeem is ontworpen om tot 30 kg gewicht te houden. Deze fietsenstandaard wordt gemonteerd geleverd en is supergemakkelijk te installeren op de muur.

Het systeem is 20 cm hoog, 26 cm breed en 32 cm diep. Verder is dit ophangsysteem alleen geschikt voor fietsen met een recht frame (herenfiets).

 

Rotan kinderbed

Dit rotan kinderbed is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Met dit bed breng je de vintage look terug. Beide zijden hebben een met rotan gevlochten hoofdeinde. Dit bed wordt inclusief matras geleverd. Afmetingen (hxbxd) 55x185x87 cm.

 

Ovale spiegel

Deze prachtige, heldere spiegel heeft een afmeting van 50 cm breed, 100 cm hoog en 1 cm diep. Dit zou toch prachtig staan op bijvoorbeeld de badkamer in combinatie met hanglampjes.

 

Roze vloerkleed

Dit vloerkleed is handgemaakt van 100% katoen in een mooie roze/paarse kleur. Het kleed is slijtvast, ademend en makkelijk in onderhoud. De afmeting van het kleed is 120×60 cm (lxb). Hoe leuk zou dit kleed staan op bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer?!

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen