Woonfavorieten; houten spiegel, Skygarden hanglamp + set van 2 statement prints

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie staande spiegel van acaciahout, de Skygarden hanglamp en een set van 2 statement bloemenprints!

 

Staande spiegel

Deze prachtige staande spiegel heeft poten van acaciahout en is 45 x 175 x 3 cm. Hoe mooi zou deze spiegel staan op bijvoorbeeld je badkamer of je slaapkamer?!

Skygarden hanglamp

De Skygarden Hanglamp van Marcel Wanders voor Flos is een prachtige hanglamp voor in ieder interieur. Niet voor niets is dit één van de best-sellers van Flos. De binnenzijde van de Hanglamp Skygarden is vervaardigd van gips en voorzien van een zéér bijzonder motief. Dit maakt de Skygarden tot een prachtig object voor in bijvoorbeeld je woon- of eetkamer. De witte- en zwarte uitvoering zijn aan de buitenzijde voorzien van een hoogglans lak. De gouden- en de roestbruine uitvoering zijn afgewerkt met een matte lak.

De Skygarden Hanglamp van Flos is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is deze prachtige lamp verkrijgbaar in twee afmetingen en meerdere kleuren. Voor ieder wat wils. Doordat de binnenzijde is vervaardigd van hoogwaardig gips en de buitenzijde van staal is de Skygarden Lamp oersterk te noemen. Door zijn hoogwaardige kwaliteit en het tijdloos ontwerp blijft de Skygarden door de jaren heen ook zéér mooi. De Skygarden Hanglamp geeft een prachtig en prettig diffuus licht.

 

Mediameubel met messing details

Kijk eens hoe mooi deze messing details van dit mediameubel in contrast staan met de walnootgebeitste panelen van acaciahout. Tenslotte heeft het meubel de perfecte maat om al je gadgets in kwijt te kunnen.

 

Terra kleurige kandelaar

Deze mooie kandelaar met een ronde voet heeft een handvat om hem makkelijk te verplaatsten. De kandelaar is gemaakt van metaal in de kleur terra en heeft een ruwe structuur. In deze elegante kandelaar past een dinerkaars.

 

Bloemenprints

Deze prachtige prints komen uit het archief van het Natural History Museum, geïnspireerd door originele illustraties van onderzoekers. Deze set van 2 statement prints toont de Strelitzia (paradijsvogelbloem), een waterverf illustratie door Ralph Stennett uit 1805, naast het werk van Pierre Joseph Edouté, J.J. Hormann en Maria Sibylla Merian.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Eén reactie op “Woonfavorieten; houten spiegel, Skygarden hanglamp + set van 2 statement prints”

  1. […] Woonfavorieten; houten spiegel, Skygarden hanglamp + set van 2 statement prints […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: