Woonfavorieten; bloemig dekbedovertrek, bouclé kingsize bed en Art Deco vloerkleed

Woonfavorieten; bloemig dekbedovertrek, bouclé kingsize bed en Art Deco vloerkleed

11 januari 2021 1 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een bloemig dekbedovertrek, een bouclé kingsize bed en een Art Deco vloerkleed!

Bloemig dekbedovertrek

Dit prachtige dekbedovertrek in beige en oranje met bloemen design is verkrijgbaar in verschillende maten; o.a. voor een 1-persoonsdekbed, een 2-persoonsdekbed en een lits-jumeaux dekbed.

 

Kast in naturel

Deze mooie kast is niet alleen prachtig maar ook nog eens functioneel. De kast is gemaakt van metaal en hout en heeft een naturel kleur. Door de combinatie van materiaal en kleur heeft de kast een natuurlijke uitstraling. Weet jij al wat je erin gaat zetten?

 

Bouclé kingsize bed

Slapen op een wolk? Met dit bed lukt dat zeker! Dit bed is afgewerkt in een dromerige whitewash bouclé, van top tot teen, tot aan dat chique hoofdbord. Plus, met behulp van de messing poten hebben we het nog luxer kunnen maken. Slaap lekker.

 

Kekke fauteuil

Deze kekke fauteuil is een speelse zit om jouw interieur op te fleuren. Hij is heerlijk zacht dankzij het polyester en heeft een mooie velvet look. Deze verdient dus echt een plekje waar hij in de spotlight staat!

De poten zijn gemaakt van rubberhout en hij heeft een fijne zitdiepte van 48 cm.

 

Art Deco vloerkleed

Is jouw woonkamer toe aan een echte eyecatcher? Dit vloerkleed geeft iedere kamer een Art Deco vibe. Het geometrische lijnenspel zorgt voor een abstract patroon en maakt dit vloerkleed een regelrechte smaakmaker voor je interieur. Dit eigentijdse vloerkleed is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en diverse afmetingen.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen