Woonfavorieten; fluwelen bankje, behang met maanlandschap en ovale juten spiegel

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een fluwelen bankje, behang met een maanlandschap en een ovale juten spiegel!

Bankje met fluwelen zitting

Dit prachtige bankje heeft een gewatteerd, met fluweel bekleed zitkussen en een onderstel van mdf met gelakt essenfineer. Het bankje wordt deels gemonteerd verkocht. Diepte 44 cm. Lengte 112 cm. Gewicht 7 kg. Hoogte 37 cm.

 

Behang Moon

Dit vliesbehang heeft een prachtige print van een maanlandschap. Het behang is geschikt voor in de kinderkamer, maar kan ook prima in je eigen slaap- of woonkamer. Het geeft je interieur gelijk een stoere uitstraling. Dit is digitaal geprint behang. Elke rol bestaat uit 4 banen behang, breedte 200 cm bij 280 cm hoog.

 

Kussenhoes Verano

Wil jij je bank of bed meer kleur geven? Dat gaat met deze kussenhoes zeker lukken! Deze hoes komt uit de kussencollectie van MAGMA. De kussens zijn er in allerlei vormen, kleuren en stijlen; van kussens met glanzende pailletten voor een glamourlook tot grafische exemplaren voor een modern, Scandinavisch interieur. Je kunt je huis op deze manier simpel en snel een kleine touch up geven.

De kussenhoes heeft kwastjes en een structuur-oppervlak. Sluitingstype: ritssluiting. Wordt exclusief vulling geleverd.

 

Ovale juten spiegel

Laat je charmeren door de exotische stijl van deze ovale spiegel. De jute lijst zal je bekoren en de toon zetten in de inrichting van je kamer. De spiegel is handgemaakt in Vietnam. Hoogte 103,5 cm. Breedte 73 cm. Diepte 2 cm.

 

Messing armatuur

Dit elegante, moderne ontwerp kan je je eigen draai aan geven met een mooie lampenkap of decoratieve lamp. Als je deze stijl mooi vindt, kan je deze wandlamp ook combineren met andere lampen uit dezelfde serie van SKAFTET.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

 

 

 

Eén reactie op “Woonfavorieten; fluwelen bankje, behang met maanlandschap en ovale juten spiegel”

  1. […] Woonfavorieten; fluwelen bankje, behang met maanlandschap en ovale juten spiegel […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: