Woonfavorieten; matzwarte buitenkachel, handgemaakt vloerkussen + mooie kleine tuinbox

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een matzwarte buitenkachel met messing accent, een handgemaakt linnen vloerkussen en een mooie kleine tuinbox!

Matzwarte buitenkachel met messing accent

Voeg wat charme toe aan je buitenruimte met deze mooie buitenkachel. Deze buitenkachel heeft industriële invloeden en is de meest stijlvolle manier om de avonden mee door te brengen. Plus, het heeft een matzwarte en messing afwerking. Beter wordt het niet!

 

Handgemaakt linnen vloerkussen

Dit vloerkussen is handgemaakt van linnen. Het kussen heeft afneembare bekleding met een ritssluiting. Dit staat toch prachtig als aanvulling voor je lounge set?!

 

Zwarte metalen vuurkorf

Warm houden? Deze mooie vuurschaal helpt je daar graag bij (in stijl!). Het eigentijdse silhouet is decoratief, dus bereid je voor op complimenten. De vuurkorf is gemaakt van stevig metaal en met de zwarte kleur past ‘t geweldig in elke buitenruimte. De schaal zit niet vast, waardoor je deze gemakkelijk schoonmaakt na gebruik. Extra handig: de onderkant biedt extra opslagruimte voor hout.

 

Rotan armstoel

Deze rotan stoel is toch gewoon een plaatje?! Echte rotan meubels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, bescherm ze altijd tegen vocht. Bij gebruik buitenshuis alleen in overdekte plaatsen. Belastbaarheid: max. 110 kg. De stoel wordt gemonteerd geleverd en kan na het uitpakken direct in gebruik worden genomen.

 

Smalle tuinbox

Deze kleine tuinbox met opklapbaar deksel is handig voor het opbergen van al je bank- en stoelkussens. Hij is geschikt voor gebruik buitenshuis, maar bescherm hem altijd tegen vochtigheid en vorst. Wanneer het teakhout onbehandeld blijft, vormt er na verloop van tijd een dunne, zilvergrijze laag op het oppervlak. Wrijf het hout tenminste eenmaal per jaar aan de ruwe kant in met een pot schoner en een beetje warm water. Als je de originele houten tinten van teaktuinmeubilair wil behouden, wordt een behandeling met een geschikte teakolie aanbevolen. De tuinbox wordt plat verpakt geleverd en dient nog gemonteerd te worden.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Eén reactie op “Woonfavorieten; matzwarte buitenkachel, handgemaakt vloerkussen + mooie kleine tuinbox”

  1. […] Woonfavorieten; matzwarte buitenkachel, handgemaakt vloerkussen +mooie kleine tuinbox […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: