Woonfavorieten; stoere bloempot, messing opbergdoosje en pauwenkandelaar

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een grote, stoere, keramieken bloempot. Een messing opbergdoosje met giraffe. En een mooie kandelaar met pauw!

Bloempot van keramiek

Deze mooie bloempot is gemaakt in een keramiek met reactieve effecten. De gladde en glanzende delen reageren op de ruwe delen in een subtiel materiaal. Afhankelijk van het kookproces is de afwerking anders. Elke bloempot is dus uniek!

 

Donkergroene marmeren serveerplank

Deze prachtige donkergroene serveerplank van marmer in rechthoekige vorm past in wel iedere interieurstijl! De plank heeft een perfect formaat voor heerlijke hapjes tijdens een borrel en het ziet er ook nog chique uit. Om langer gebruik te kunnen maken van dit product is het aan te raden dit product met de hand schoon te maken. Afmeting 17x40x2 cm.

 

Messing opbergdoosje

Dit opbergdoosje ziet er prachtig uit, maar is bovendien ook erg handig. Perfect om wat kleine spulletjes in op te bergen zoals je sleutels, maar hij kan ook perfect dienen als sieradendoosje. Deze opbergbox komt goed van pas in het gehele interieur, bijvoorbeeld op de slaapkamer of in de woonkamer. Overal zal je wel wat kleine spulletjes hebben liggen die een plekje moeten krijgen.

 

Kingsize bed met berkenhouten details

Dit bed is perfect om nieuw leven in je slaapkamer te blazen. Strakke lijnen en houten poten geven een Scandinavische charme, terwijl het grenen de luxueuze stof naar een hoger level tilt. Dit bed is ontworpen met comfort en kwaliteit op een gedeelde eerste plek. Het bed is uitgerust met een gewatteerde en gestoffeerde hoofdeinde en geveerde latten van berkenhout.

 

Pauwen kandelaar

Deze kandelaar met een pauw heeft prachtige kleuren en details. De kandelaar is 29,2 cm hoog, 9.8 cm breed en 9.8 cm diep.

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Eén reactie op “Woonfavorieten; stoere bloempot, messing opbergdoosje en pauwenkandelaar”

  1. […] Woonfavorieten; stoere bloempot, messing opbergdoosje en pauwenkandelaar […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: