Woonfavorieten; palm behang, geribbelde longdrinkglazen + rotan bureautje

Woonfavorieten; palm behang, geribbelde longdrinkglazen + rotan bureautje

26 maart 2021 2 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere prachtig behang met palmbladeren, geribbelde longdrinkglazen en een schattig rotan bureautje!

Behang met palmbladeren

De prachtige palmbladeren van dit mooie behang geven een mooie dimensie aan de achtergrond. Kies voor een licht blauwe of een donkere achtergrond om het mooiste affect in de kamer te krijgen.

 

Geribbelde longdrinkglazen

Maak het alledaagse beter met deze set van 6 geribbelde longdrinkglazen. Deze prachtige glazen brengen een vleugje design naar je drankkast. Water, whiskey of wijn? Wat dan ook, deze glazen maken er een gelegenheid van. Proost!

 

Bruine kandelaar

Kan jouw interieur wel wat warmte en sfeer gebruiken? Dan is deze kandelaar perfect. Deze kandelaar ziet er fantastisch uit en zal veel gezelligheid en warmte toevoegen in jouw interieur. Heerlijke avonden en dagen genieten doe je natuurlijk als de kaarsjes aanstaan. Combineer deze kandelaar dan ook vooral met meerdere kandelaren om het effect helemaal af te maken.

 

Rotan bureautje met krukje

Dit rotan bureautje met krukje is een heerlijk plekje voor je kindje om te zitten, te tekenen, te puzzelen, te bouwen, te lezen en te ontdekken. Prachtig te combineren met andere items uit de collectie (zoals bijvoorbeeld het hangmandje) maar ook solo een beauty om te zien.

De items worden handgemaakt in Indonesië van rotan, een natuurproduct.  Alle items zijn daarom uniek.

 

Velvet leunstoel

Deze prachtige gecapitonneerde velvet leunstoel is een ware eyecatcher in jouw woonkamer. Combineer hem met een mooie ranke leeslamp en een mooi kunstwerk om het plaatje helemaal af te maken!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen