Woonfavorieten; stenen vaas, metalen wandlamp en keramieken zeepschaaltje

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een stenen vaas geïnspireerd op een zandloper, een metalen wandlamp en een keramieken zeepschaaltje!

Bloempot Highlands

De opvallende vormgeving van deze prachtige bloempot zorgt ervoor dat ze zowel binnens- als buitenshuis als ruimteverdeler kunnen fungeren. De pot is gemaakt van gekleurd vezelbeton en is waterdicht.

 

Stenen vaas

Deze mooie vaas is geïnspireerd door het silhouet van een zandloper en de vluchtigheid van de tijd. Een sculpturaal ontwerp met volle contouren, ontworpen om het langzaamaan te doen en door het elegante en mooie uiterlijk om het leven even op pauze te zetten. Elk ontwerp is gemaakt van duurzaam en mooi steengoed dat aan de buitenkant mat geglazuurd is, zodat het kalmte en rust uitstraalt en aan de binnenkant glanzend, zodat het eenvoudig schoon te maken is en lang meegaat.

 

Keramieken zeepschaaltje

Dit zeepschaaltje is gemaakt van keramiek en heeft een mooie strakke vormgeving. Het schaaltje heeft gaatjes in het midden, zodat het water erdoor heen weg kan lopen. Zo kan de zeep mooi drogen. Lengte 11 cm, breedte 7,5 cm, hoogte 3 cm.

 

Metalen wandlamp

Deze strak vormgegeven wandlamp van metaal heeft een zwarte glazen kap. De lamp heeft een verstelbare arm, een houten wandplaatje en een met textiel bekleed snoer met kunststof schakelaar. Geschikt voor E27-fittingen. Max 4 W LED. Een lichtbron wordt niet meegeleverd. Breedte ca. 29 cm. Diameter kap 18 cm. Lengte snoer 200 cm. Gewicht 0,5 kg.

 

Fluwelen groene bank

Size matters. Met deze bank kom je niets te kort. Met strakke lijnen en het moderne silhouet, past deze hoekbank naadloos in elk interieur. Check die superzachte fluwelen bekleding en metalen poten. Maar wees gewaarschuwd; het is moeilijk om op te staan als je eenmaal wegzinkt.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

 

Eén reactie op “Woonfavorieten; stenen vaas, metalen wandlamp en keramieken zeepschaaltje”

  1. […] Woonfavorieten; stenen vaas, metalen wandlamp en keramieken zeepschaaltje […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: