Woonfavorieten; bleekgroene bank, botanisch kussen + marmeren bijzettafel

1 minuut

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een bleekgroene bank met getufte rugleuning, een botanisch kussen en een marmeren bijzettafel in natuurtinten!

Glas met druppels

Uit dit frisse glas wil je toch drinken op een hete zomerochtend?! Door de druppeltjes ziet het er heerlijk verfrissend uit.

Bleekgroene bank

Met zacht fluweel, een getufte rugleuning en messing poten scoort deze bank serieuze stijlpunten. Dit is een bank die je gerust als pronkstuk in je woonkamer kunt zetten.

Botanisch kussen

Geef je interieur een vleugje kleur met dit mooie kussen die is geïnspireerd door de natuur. Je haalt een natuurlijk element in huis zonder dat dit te overheersend wordt. Dit kussen is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, zodat je contrast in je woonkamer kunt aanbrengen of alles in één kleurschema kunt houden.

Kleine hanglamp

Als je van Scandinavisch houdt met een vleugje Frans, dan houd je van deze vintage hanglamp. Prachtig voor bijvoorbeeld boven de eettafel of in de hal. Of wat dacht je van in het toilet?!

Marmeren bijzettafel

Deze prachtige marmeren bijzettafel heeft mooie kleuren in natuurtinten. De tafel is 50x50x56 cm. Een waar pronkstuk in je interieur!

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Eén reactie op “Woonfavorieten; bleekgroene bank, botanisch kussen + marmeren bijzettafel”

  1. […] Woonfavorieten; bleekgroene bank, botanisch kussen + marmeren bijzettafel […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: