Woonfavorieten; jutemix kussenhoes, beige bloemenvloerkleed en stenen kistje

Woonfavorieten; jutemix kussenhoes, beige bloemenvloerkleed en stenen kistje

14 mei 2021 1 Door teleukwonen

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een kussenhoes van een jutemix, een beige bloemenvloerkleed en een stenen kistje!

Beige glazen vaas

Deze glazen vaas staat prachtig bij rood- geel en groentinten. De vaas heeft een doornsnee van 13 cm. en een  hoogte van 31 cm. De vaasopening heeft een doorsnee van 7 cm.

 

Kussenhoes van jutemix

Deze gestreepte kussenhoes is gemaakt van een geweven jute/katoenmix. De hoes heeft een ritssluiting aan de zijkant. De hoes heeft een afmeting van 40 x 60 cm.

 

Stenen kistje

Dit stenen kistje heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en heeft een afmeting van 16 cm hoog, 11 cm breed en 15 cm diep. Dit kistje staat prachtig in bijvoorbeeld de badkamer, maar ook in de hal voor bijvoorbeeld je sleutels of op de werkkamer.

 

Tafellamp

Deze elegante glazen bollamp staat op een trendy lichtgrijze voet. De lamp heeft een opvallend harmonieus design. Stijlvol als verlichting in je woonkamer op tafel of een kast, als bureaulamp op je werkkamer of als lamp op je nachtkastje. De organische vormen geven deze lamp een gestroomlijnd chique silhouet. Door het witte opaalglas verspreidt de lamp zacht glanzend licht. En de matte grijze metalen voet fungeert als stabiele basis. Zeker in een mid century modern en Scandinavisch interieur staat deze lamp prachtig. De lamp is 34 cm hoog met een diameter van 15 cm. De lamp is dimbaar en heeft een E14-fitting voor een lichtbron van maximaal 25 watt. Het witte snoer is 150 cm.

 

Vloerkleed met bloemen

Dit laagpolige 100% wollen vloerkleed heeft een print met bloemen. Een origineel design, want de achtergrond van dit vloerkleed met subtiele bloemenprint is namelijk beige in plaats van het veelgebruikte zwart. Heb jij een lichte inrichting, zoals een landelijk of Scandinavisch interieur, waarvoor je een sfeervolle eyecatcher zoekt? Dan is dit vloerkleed met beige achtergrond en bloemen in aardse pasteltinten de perfecte kandidaat. Dit vloerkleed is een strak geweven, laagpolig vloerkleed, waar meubels gemakkelijk overheen schuiven. Je kunt dit vloerkleed daardoor prima onder je eettafel leggen. Andere voordelen van een wollen vloerkleed: wol is vuil werend en goed te reinigen en het is duurzaam, omdat wol lang meegaat. Onderhoud dit wollen vloerkleed door het naar de stomerij te brengen. Op die manier blijft jouw gave vloerkleed met bloemen het langste mooi. Het vloerkleed heeft een afmeting van 155 x 255 cm.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten: