Je telefoon opladen op een stukje bamboe + kortingscode!

Je telefoon opladen op een stukje bamboe + kortingscode!

30 juli 2021 0 Door teleukwonen

Sommigen van jullie weten misschien dat ik een haat-liefde verhouding heb met bamboe. Levende bamboe is een absolute no-go voor mij. In mijn tuin had ik bamboe staan van wel 2,50 meter hoog. Deze bamboe heb ik samen met mijn man moeten verwijderen, omdat er rizomen waren ontsnapt. Ik kan je vertellen; het was een helse klus (met 30 graden in de zomer)! Uiteindelijk is het gelukt om al het bamboe te verwijderen. Sindsdien komt er geen bamboe meer in, behalve dan als het niet meer leeft..

Geen plastic zooi

Van We love Bamboe ontving ik een mooie dubbele draadloze bamboe oplader. De oplader wordt mooi verstuurd in een doosje. De oplader zit zelf ook nog eens in een vloeipapiertje.

Deze dubbele draadloze oplader heeft een behuizing van bamboe. Aan de buitenkant is niets van plastic te zien. De meeste telefoonopladers zien er meestal toch niet zo mooi uit, maar deze van bamboe kan gewoon op je dressoir of tv meubel blijven liggen.

Dubbel zoveel opladen

De naam zegt het al; op deze oplader is er plaats voor twee telefoons om op te laden. Je legt je telefoon op het oplaadpunt en je telefoon begint met opladen. In het begin moest ik hem even leren kennen, maar als je weet waar het oplaadpunt ongeveer zit gaat het als snel makkelijker.

Bij de oplader wordt standaard een usb kabeltje meegeleverd. Deze is vrij kort, wat het prettig maakt om hem op je laptop aan te sluiten. Om hem aan te sluiten op een stopcontact middels een stekker (met usb poort) is het kabeltje te kort. Ik gebruik daarom de stekker met usb kabeltje van de telefoon van mijn man.

De oplader is geschikt voor de nieuwste Android smartphones en iPhone® 8, X en nieuwer.

Bamboe oplader naar keuze met korting!

Denk je na het lezen van dit artikel; “Die wil ik ook!” Ik heb voor mijn lezers een mooie kortingscode waarmee je zelf ook zo’n mooie bamboe oplader naar keuze kan uitzoeken.

Met de code TELEUKWONEN10 krijg je vanaf nu 10% korting op het gehele assortiment! Kijk voor alle bamboe producten op de website van We love Bamboe. Wees er wel snel bij, want de code is maar t/m zondag geldig. Veel plezier met shoppen! Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen. Laat je het even weten in een reactie?

Lees ook:

Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen