Woonfavorieten; geëmailleerde pan, poeder roze lamp en bankje met vogelprint

2 minuten

Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie witte geëmailleerde pan, een mooie poeder roze lamp  en een mooie bankje met een kekke vogelprint!

 

Dienbladen met bloemenopdruk

Deze mooie mangohouten dienbladen is een set van 2 en hebben beiden een mooie bloemenopdruk. De dienbladen hebben opzettelijke gebruikssporen.

 

Geëmailleerde pan met deksel

Deze witte geëmailleerde pan met handvaten aan de zijkant is werkelijk een plaatje in je keuken! De pan heeft ook een wit geëmailleerd deksel met houten knop.
De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, ook voor inductie.

 

Houten platformbed

Dit bed is de perfecte plek om rustig te slapen, te ontspannen en te dromen. Kijk maar eens goed naar die strakke lijnen en de ronde hoeken. Het is geïnspireerd op Japans design en zal je helemaal zen laten voelen.

 

Lamp met roze fluwelen lampenkap

Als je van mid century modern houdt, dan is deze lamp een plaatje. De voet is gemaakt van keramiek. De lampenkap is van fluweel en is prachtig poeder roze.

 

Bankje met vogelprint

Dit stijlvolle en comfortabele bankje met vogelprint is een echte eyecatcher. Hij is gemaakt van fluweel (100% polyester) en de poten zijn gemaakt van zwart berkenhout. Met een zithoogte van 43 cm en een zitdiepte van 50 cm is dit bankje eventueel aan te schuiven bij je eettafel, indien deze niet te hoog is. Je kunt hier royaal op zitten in je eentje en hij biedt ook prima plek voor twee personen. Het is een fijn, zacht en niet al te groot item voor je huiskamer of eetkamer. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: