Woonfavorieten; ronde eetkamerbank, oriëntaalse hanglamp + ronde salontafel

2 minuten

Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie ronde eetkamerbank, een oriëntaalse hanglamp en een mooie ronde salontafel!

Ronde eetkamerbank

Anders dan anders; dat is deze ronde eetkamerbank! Waar je vooral rechte eetkamerbanken ziet, geeft dit ontwerp een meer speelse sfeer aan je interieur. Deze bank is gestoffeerd in een mooie groene tint en is voorzien van een grove bies. De bank is verkrijgbaar in ruim 700 verschillende stof- en leersoorten, zo past deze altijd perfect in ieder interieur.

 

Oriëntaalse hanglamp

Deze prachtige hanglamp is een echte blikvanger in ieder interieur. De lamp heeft een oriëntaalse uitstraling door de warme goudkleur en de opvallende oosterse patronen in het metaal. Het zijn allemaal kleine perforaties die zorgen voor een zeer sfeervolle lichtinval. Deze lamp staat fantastisch in een luxe interieur met veel velvet en goud, maar combineer de lamp ook in een landelijke sfeer met warm hout, linnen en gouden accessoires.

 

Muurdecoratie papegaai

Deze Kare Design muurdecoratie is een absolute musthave voor je interieur! Deze schattige spiegel decoratie is een mooie wandversiersel, deze papegaai verbeterd letterlijk ieder interieur. Tip: Gebruik een groep motief spiegels om muren creatief vorm te geven. Er zijn ook andere motiefjes van deze kekke wanddecoratie verkrijgbaar waaronder; een sprinkhaan, libel, bever en andere vogel.

 

Ronde eikenhouten salontafel

Deze ronde salontafel is gemaakt van spaanplaat en MDF met eikenhoutfineer. De voet bestaat uit allemaal ovalen die in in een cirkel staan. De tafel heeft een diameter van 79 cm en is 41 cm hoog.

 

Vloerkleed met jutemix

Dit rechthoekige vloerkleed heeft een mix van jute, wol en katoen. Het vloerkleed heeft een jacquard geweven dessin en is aan beide kanten te gebruiken. Het kleed heeft franjes aan de korte zijden. Het kleedjes is ook als loper in bijvoorbeeld de hal of op de overloop te gebruiken.

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

 

Eén reactie op “Woonfavorieten; ronde eetkamerbank, oriëntaalse hanglamp + ronde salontafel”

  1. […] Woonfavorieten; ronde eetkamerbank, oriëntaalse hanglamp + ronde salontafel […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: