Woonfavorieten; corduroy bureaustoel, organische salontafel en buffetkastje met grafische motieven

2 minuten

Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie corduroy bureaustoel, een prachtige organische salontafel en een turquoise buffetkastje met grafische motieven!

Corduroy bureaustoel

Deze prachtige bureaustoel is gemaakt van ribfluweel in een legergroene kleur. Deze stoel staat prachtig bij een vintage bureautje.

 

Berkenhouten wandkapstok

Met deze praktische wandkapstok van berkenhout behoren rondslingerende jassen en schoenen tot het verleden. Geef hem een plek dichtbij de voordeur en gebruik de haakjes voor kleding en de rekjes voor opbergmandjes voor bijvoorbeeld je sjaals, mutsen en handschoenen.

 

Paarse mini beautycase met bloemenprint

Deze paarse mini beauty case met all over roze bloemenprint heeft een groot vak en drie kleine vakjes. De buitenkant is gemaakt van imitatieleer. Door het handige formaat (ø12 cm) neem je de beauty case ook makkelijk mee in je tas als je op reis gaat of een weekendje weg. De ideale accessoire dus!

 

Salontafel met organische vorm

Kijk nou eens naar deze prachtige gebogen vorm, het stevige onderstel en de walnoothouten afwerking van deze salontafel. Zo modern en zo verfijnd. Zo maak je zelfs van je koffiepauze een luxemomentje!

 

Buffetkast met grafische motieven

Het hout van dit mooie buffetkastje is FSC-gecertificeerd. Dat label garandeert dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Neem een duikje in de zee met deze prachtige turkooisblauwe buffetkast met goudkleurige, grafische motieven. Dit opbergmeubel met gebogen, messingkleurige pootjes van metaal is een pareltje voor liefhebbers van de vintage stijl. De opvallende kleur zet de goudkleurige, grafische motieven aan de voorzijde in de kijker. De perfecte oplossing om elke kamer in je woning te laten schitteren. Hal, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, … Deze buffetkast met 2 deurtjes bezorgt je een echt keuzeprobleem!

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: