Woonfavorieten; handige handstomer, nachtblauwe bank + vloerkleed met levendig motief

Woonfavorieten; handige handstomer, nachtblauwe bank + vloerkleed met levendig motief

2 september 2021 1 Door teleukwonen

Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een handige handstomer, een nachtblauwe bank en een mooi vloerkleed met een levendig motief!

Siroopkleurig sierkussen

Dit siroopkleurige sierkussen is van fluweel en heeft een warme en zachte uitstraling waardoor het in ieder interieur past.

 

Houten eetkamerstoel

Deze mooie eetkamerstoel maakt je eettafel compleet en levert een gezellige warme sfeer op. De stoel is gemaakt van een combinatie van massief hout en rotan en aan de onderkant is de stoel verstevigd met nylon voor meer comfort en stabiliteit.

 

Nachtblauwe bank

Deze nachtblauwe fluwelen bank met 3 tot 4 zitplaatsen brengt een zachte noot in je zithoek. De schuine poten en de fluwelen stof geven hem een echte vintage look. Ga heerlijk zitten in deze comfortabele cocon. Op deze bank kom je volledig tot rust. Graag een extra touch? Voeg dan enkele kussens in verfijnde kleuren toe.

 

Vloerkleed met levendig motief

Of je nu een donkere of lichte inrichting hebt, het levendige motief van dit vloerkleed past goed bij de meeste items in je huis. Bovendien is het oppervlak slijtvast, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Mooier worden vloerkleden niet, toch?

 

Zwarte handstomer

Met deze compacte handstomer maak jij je kleding moeiteloos kreukvrij. Hij is effectief, makkelijk te gebruiken en door het compacte formaat ideaal om mee te nemen op reis! Het vermindert geurtjes en werkt op alle soorten stoffen. Handig toch?!

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten: