Mini make-over: Eclectic Garden

2 minuten

Ben jij uitgekeken op de stijl van je huidige kamer of tuin? Ga je verhuizen? Of wil je gewoon simpelweg een andere woonstijl in je kamer of tuin? Om de week komt er een nieuwe mini make-over online. Ik deel verschillende meubels, accessoires en materialen die samen een prachtig geheel vormen. Het handige is dat je deze look zo kan overnemen voor jouw eigen kamer of tuin!

In deze mini make-over combineerde ik onder andere een prachtige salontafel, een vintage parasol en een sltijlvolle tuinslang.

Salontafel Benlo

Benlo heeft een gewaagd silhouet. Laat je ogen glijden over de gesculptuurde rondingen en het industriële beton. Het contrast met het glazuur is prachtig. Deze salontafel is een statement item wat je bijvoorbeeld onder een boom zou zetten.

 

In- & outdoor vloerkleed Tilas

Dit vloerkleed is een echte allrounder: het creëert een huiselijke sfeer buitenshuis, maar voegt ook een vleugje gezelligheid toe aan drukbezochte ruimtes zoals keukens en gangen. Dit vloerkleed heeft een lichte vintage look in oosterse stijl. Verder is dit kleed slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt het vloerkleed geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.

 

Tuinfauteuil Isadora

Met deze prachtige tuinfauteuil kun je je buitenruimte net zo stijlvol maken als binnen. Deze fauteuil is ontworpen door het Italiaanse trio Busetti Garuti Redaelli. Niet zo gek dat het design er zo goed uit ziet. De gebogen, cocon-achtige vorm is een sterk statement en zorgt ervoor dat je er ver in weg kunt zakken.

 

Parasol Naturel Beauty

Een kleurrijke verschijning toevoegen aan je tuin? Dan past deze parasol perfect in jouw tuin! Deze geweldige eye catcher heeft verschillende kleuren en een prachtige print. Deze knapperd is afkomstig uit de HKliving 70s collectie. Een geweldige aanwinst in ieder interieur!

 

Slang Deluxe

Het groen samen met het grijze, verweerde hout. Het stijlvolle, strakke, functionele dat moet interageren met de andere natuurlijke elementen eromheen. Deze tuinslang is harmonieus en zo verdomd stijlvol.. zulke tuinslangen heb je nog nooit gezien. In kleuren die bij elkaar passen en in een materiaal waar je naar verlangd. Ver weg van de overconsumptie van plastic. Deze tuinslang harmonieert mooi met de omgeving.

 

Ik ben heel benieuwd of jullie deze items gaan toepassen in jullie ruimte, laat het me vooral even weten in een reactie!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Eén reactie op “Mini make-over: Eclectic Garden”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: