Mini make-over: High end met een midcentury-touch

Mini make-over: High end met een midcentury-touch

16 september 2022 1 Door teleukwonen

Ben jij uitgekeken op de stijl van je huidige kamer of tuin? Ga je verhuizen? Of wil je gewoon simpelweg een andere woonstijl in je kamer of tuin? Om de week komt er een nieuwe mini make-over online. Ik deel verschillende meubels, accessoires en materialen die samen een prachtig geheel vormen. Het handige is dat je deze look zo kan overnemen voor jouw eigen kamer of tuin!

In deze mini make-over combineerde ik onder andere een prachtige dressoir, een bank met een midcentury-touch en een lampenkamp met gedeukt glas.

 

Haines dressoir

Industriële stijl in high-end interieurs? Haines laat ons zien hoe het moet. De grijze afwerking? Een onmiddellijke dosis luxe. En kijk eens naar die slanke metalen poten en metalen handvatten. Dit dressoir is meer dan alleen een plek om je snuisterijen neer te zetten.

 

Bank DSCHINN 3-zits

Een bank? Nee, een schat! De charmant gebogen vorm, de halfronde rugleuning, de knuffelige bekleding en de velvet hoes maken deze driezitter zo ongelooflijk aantrekkelijk. Een voortreffelijk stuk alsof het uit de lounge van een modern luxe hotel komt. Een verfijnde bank met een midcentury-touch, die comfortabele ruimte biedt voor drie personen of meer. Extra leuk is dat deze bank vrij kan worden geplaatst en zo structuur geeft aan je ruimte. Een bijkomend kenmerk is dat deze bank erg huiselijk is: de fluweelachtige uitstraling van de bekleding maakt van jouw woonkamer een salon! Deze bank is afkomstig van het merk Kare Design.

 

Grote keramieken vaas

Deze grote vaas is gemaakt van steengoed in de vorm van een asymmetrische ring met een golvend structuurdessin. Diameter opening 2,5 cm, hoogte 25 cm, breedte 26 cm.

 

Plafondlamp Amora

Deze ovale lampenkap heeft gedeukt glas in verschillende tinten en is daarmee een echte eyecatcher in elke ruimte. De organische vorm van de lampenkap geeft de lamp net dat beetje extra. Tip: met een Edison -Gloeilamp ziet de lamp er niet alleen goed uit als hij uitgeschakeld is!

De lamp is dimbaar met een geschikte dimmer en lamp.

 

Riverdale eettafel PHI

Hoe glamoureus kan het zijn? Wil jij indruk maken op je vrienden of wil je eens iets anders dan anders? Dan voldoet deze eetkamertafel Phi gegarandeerd! Deze ronde tafel in koperkleur en met trompet voet is een modern en eigentijds ontwerp. Zo kun je avonden lang tafelen of juist lekker rustig een kopje thee drinken.

 

Ik ben heel benieuwd of jullie deze items gaan toepassen in jullie ruimte, laat het me vooral even weten in een reactie!

 

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere mini make-overs: