Diensten

Ik bied verschillende diensten aan voor zowel zakelijk als particulier. Hieronder lees je wat ik voor jou kan betekenen.

Fotoshoot:

Heb jij een winkel of een merk op het gebied van wonen? Wil je graag professionele sfeerfoto’s van jouw producten voor jouw social media of (online) catalogus? Ik help je daar graag bij! Ik werk samen met grote en kleine bedrijven.

Vooraf bespreken we jouw wensen van welke producten je gefotografeerd wilt hebben. De locatie(s) en de sfeer worden uiteraard ook besproken. Ik kan zelf eventueel ook de locatie(s) regelen. Als je zelf een locatie hebt is dat ook prima. Daarna ontvang je een offerte met de kosten van de fotoshoot.

Omdat elke fotoshoot weer anders is, hanteer ik geen vaste prijzen. Mijn uurtarief staat wel vast en bedraagt € 60,00 per uur.

 

Interieuradvies:

Kom je er helemaal niet meer uit met jouw interieur?  Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik help je graag met jouw interieur.

Of het nou gaat om jouw woonkamer, keuken, badkamer, of de hal… niks is mij te gek. Woon je rondom Rheden, dan kan ik persoonlijk bij jou thuis langskomen. We bespreken jouw woonfrustraties en je wensen. 

Woon je wat verder dan kan ik aan de hand van foto’s of video’s een persoonlijk interieuradvies geven. Daarna kun je kiezen om het zelf uit te voeren of een make-over verzorgd door mij.

Ook zakelijk is dit mogelijk voor jouw bedrijf.

 

Make-over

Deze optie kun je alleen kiezen na het interieuradvies. Jouw woonkamer, badkamer, keuken, of misschien wel de hal krijgt een make-over aan de hand van mijn persoonlijke interieuradvies.

Ook zakelijk is dit mogelijk. Wat dacht je misschien van een make-over van jouw kantoor, showroom of winkel?

 

Party styling

Heb je een verjaardag, een kinderfeestje, een babyshower, een jubileum, vrijgezellenfeest, ga je trouwen of heb je iets anders te vieren? Dan kun je de complete styling door mij laten verzorgen. Ook zakelijk ben ik inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan beurzen.

We maken vooraf een afspraak om jouw wensen en ideeën te bepreken over de sfeer. Ik laat voorbeelden zien van wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je een keuze maken over de stijl van de versiering. Daarna ontvang je een offerte met de kosten van de styling.

Alle benodigdheden voor de party styling regel ik, net als de uitvoering. Je hebt daar dus geen omkijken naar! Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met mij op om een offerte aan te vragen.

 

Offerte aanvraag