Ons Huis

Wonen is mijn gezonde verslaving en passie. Daarom doe ik niets liever, dan lekker bezig te zijn in ons huis. Kleur, planten en persoonlijke items vind ik erg belangrijk.

Sinds 2013 woon ik samen met mijn man in een prachtige nieuwbouwwoning (twee-onder-een-kapper). Een nieuwbouwwoning dus.. en je raad het al; daar zitten meestal geen sfeervolle ornamenten in, zoals je bij “oudere” huizen wel hebt. De sfeer moest dus worden gecreëerd. In het begin toen we het huis kochten waren bijna alle muren wit. Pas na 6 a 7 jaar wisten we wat voor sfeer we wilden creëren in dit huis; een mix van bohemian, hotel chic en botanisch. Zo schilderden we de woonkamer volledig Spiced Honey, onze slaapkamer Classsic Car, de kamer van Ruben 100% Laurier en real Pistache. Momenteel ben ik onze slaapkamer aan het afstylen en zijn we begonnen aan de werkkamer, wat voorheen de zolder was. De werkkamer krijgt de kleur Forest Song. Er komt ook een ingebouwde kast met behulp van Ivar kastjes.

De babykamer van Mila was het eerste kamertje dat af was. Maar ook daar heb ik opnieuw plannen voor. Zo ben ik van plan om haar kamer als ze 3 wordt weer een make-over te geven.

En dan wil ik nog de hal, de overloop, de wasruimte en de trap een flinke touch up geven. De wasruimte en de hal zijn nu wit en de overloop is nu zandkleur, maar ze krijgen allemaal een hele andere sfeer. Hoe het gaat worden? Daar verklap ik nog lekker niks over!

Ik probeer in bijna al mijn blogberichten de producten te taggen. Mocht je toch nog een vraag hebben waar iets vandaan komt, laat dan zeker even een berichtje achter onder de betreffende blogpost.

%d bloggers liken dit: