Portfolio

Interieurplan Hotel

De eigenaar van dit hotel wilde voor de lobby en een tweepersoonskamer een interieurplan van deze tijd. Een aangename sfeer voor de gasten was ook een belangrijke wens. Omdat het hotel aan de rand van de Veluwe ligt heb ik er voor gekozen om met natuurlijk materialen en kleuren te werken. Je ziet daarom veel naturel-, bruin- en groentinten.

Interieurplan vakantiewoning

Dit interieurplan is gemaakt voor een echtpaar van beiden 52 jaar. Ze hebben twee jongvolwassenen. Ze wonen samen in een drukke stad en gaan een vakantiewoning laten bouwen in de buurt van de kust. Ze houden van de natuur en van minimalisme, maar ook wel van een beetje luxe. In de vakantiewoning zagen ze graag rust en ruimte met natuurlijke materialen terug. De kleuren blauw en groen vinden ze mooi, maar stonden open voor eigen inbreng.

Ik heb voor dit plan gekozen voor makkelijke materialen in onderhoud, weinig kasten en niet al te zwaar ogende meubels. Qua kleur heb ik gekozen voor groen, groenblauw en natuurlijke tinten. Als accentkleur heb ik geel gebruikt. Dit combineert prachtig met het groen en het groenblauw. Verder heb ik geen gebruik gemaakt van overbodige luxe, maar wel gezorgd dat de woning in zijn geheel comfortabel aan voelt.

%d bloggers liken dit: