Sketch my Interior (interieurontwerp)

Mensen helpen met hun interieur- en tuinstruggles is wat ik het aller liefste doe! Al van jongs af aan was ik onbewust bezig met interieur en tuinen; ik tekende als kind al huizen compleet met raambekleding, verlichting, decoratie en natuurlijk een tuin.

Hieronder vind je twee pakketten. het Sketch my Interior pakket; waar je een compleet interieurontwerp kan laten ontwerpen. En een Sketch my Garden pakket; waar je een compleet tuinontwerp kan laten ontwerpen. Alle elementen van een huis staan immers met elkaar in verbinding en zo is het ook met een interieur. Uiteindelijk zullen alle kleuren, materialen, meubels en accessoire met elkaar “verbonden” zijn zodat het samen een prachtig geheel wordt.

En zo is het natuurlijk ook met een tuin. Ik let er op dat je prachtige zichtlijnen zult hebben van binnen in je huis naar buiten in je tuin. Je tuin krijgt een goede indeling met jouw wensen/dromen en het zal een ware beleving worden, ingekleurd door bomen, planten en bloemen.

Na het bestellen van het Sketch my Interior pakket of het Sketch my Garden pakket, stuur ik je een woon- of tuinanalyse toe (een uitgebreide vragenlijst), die je ingevuld weer terug stuurt. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in en ga ik voor je aan de slag. Als het plan af is stuur ik het eindresultaat op via de mail, zodat je/jullie het rustig kunnen bekijken. Je krijgt het resultaat ook per pakketpost toegestuurd in een mooie Sketch my Interior box of een Sketch my Garden box. In deze box zitten ook staaltjes van materialen en/of meubels. We plannen dan ook meteen een (videobel)gesprek in, zodat ik het resultaat kan toelichten en eventuele vragen kan beantwoorden. Daarna kun je direct aan de slag om jouw ruimte helemaal (zelf of door vakmensen) af te maken middels het geleverde plan.

Mocht je nou alleen een nieuwe kleur op de muur willen of bijvoorbeeld alleen nieuwe meubels? Of een nieuw beplantingsplan voor je tuin? Dat kan ook! Stuur mij dan een mail met jouw specifieke opdracht naar contact@teleukwonen.nl. Dan maak ik een aparte prijsopgave.

Nog even de voordelen voor het kiezen van een van deze prachtige pakketten:

  1. Je zit niet vast aan bepaalde merken, zoals je wel vaak hebt bij woonadviezen bij interieurwinkels. Jij bepaalt zelf jouw budget.
  2. Interieurtrends worden niet persé doorgevoerd in de ontwerpen. Er worden gekeken naar wie jij bent en daar wordt een persoonlijk interieur voor ontworpen.
  3. Vooraf weet je precies waar ik voor sta en hoe ik te werk ga.
  4. Je weet met welke beweegredenen en op welke basis ik ontwerpkeuzes maak en adviseer.
  5. In plaats van dat ik werk voor jullie, creëer ik samen met jullie een fantastische samenwerking.
  6. Het zal meer “van jullie” worden en echt van jullie. Ik ben een echte interieurgids voor jullie, waarbij we samen op een dieper level zullen komen.
  7. Jullie zullen het ontwerp nog beter gaan waarderen, omdat jullie de kwaliteit zien waarop het werk is ontstaan.
  8. Jullie zullen ervaren dat er maximaal naar jullie wordt geluisterd en jullie voelen je echt begrepen.
  9. Het wordt natuurlijk ook prachtig, dat kan niet anders. Ik ga jullie een hele bijzondere ervaring geven. En dit is niet wat jullie gewend zijn. Dit doen ze niet in de woonprogramma’s op tv. Dit doen andere interieurstylistes ook niet (tenminste heel weinig).
  10. Natuurlijk mag je mij na afloop altijd mailen voor eventuele vragen.

 

Prijzen zijn per ruimte en inclusief btw.