Sketch my Interior pakketten

Mensen helpen met hun interieurstruggles is wat ik het aller liefste doe! Al van jongs af aan was ik onbewust bezig met interieur; ik tekende als kind al huizen compleet met raambekleding, verlichting en decoratie.

Onderstaande online pakketten bieden een plan voor jouw gewenste ruimte. Na het bestellen van een pakket stuur ik je een woonanalyse (een uitgebreide vragenlijst), die je ingevuld weer terug stuurt. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in en ga ik voor je aan de slag. Als het plan af is stuur ik het eindresultaat op via de mail, zodat je/jullie het rustig kunnen bekijken. Je krijgt het resultaat ook per pakketpost toegestuurd in een mooie Sketch my Interior box. In deze box zitten ook staaltjes van materialen en/of meubels. We plannen dan ook meteen een videobelgesprek in, zodat ik het resultaat kan toelichten en eventuele vragen kan beantwoorden. Daarna kun je direct aan de slag om jouw ruimte helemaal zelf af te maken middels het geleverde plan.

Nog even de voordelen voor het kiezen van een van deze prachtige pakketten:

  1. Je zit niet vast aan bepaalde merken, zoals je wel vaak hebt bij woonadviezen bij interieurwinkels. Jij bepaald zelf jouw budget.
  2. Interieurtrends worden niet persé doorgevoerd in de ontwerpen. Er worden gekeken naar wie jij bent en daar wordt een persoonlijk interieur voor ontworpen.
  3. Vooraf weet je precies waar ik voor sta en hoe ik te werk ga.
  4. Je weet met welke beweegredenen en op welke basis ik ontwerpkeuzes maak en adviseer.
  5. In plaats van dat ik werk voor jullie, creëer ik samen met jullie een fantastische samenwerking.
  6. Het zal meer “van jullie” worden en echt van jullie. Ik ben een echte interieurgids voor jullie, waarbij we samen op een dieper level zullen komen.
  7. Jullie zullen het ontwerp nog beter gaan waarderen, omdat jullie de kwaliteit zien waarop het werk is ontstaan.
  8. Jullie zullen ervaren dat er maximaal naar jullie wordt geluisterd en jullie voelen je echt begrepen.
  9. Het wordt natuurlijk ook prachtig, dat kan niet anders. Ik ga jullie een hele bijzondere ervaring geven. En dit is niet wat jullie gewend zijn. Dit doen ze niet in de woonprogramma’s op tv. Dit doen andere interieurstylistes ook niet (tenminste heel weinig).
  10. Natuurlijk mag je mij na afloop altijd mailen voor eventuele vragen.

 

Kies hieronder jouw gewenste pakket (prijzen zijn per ruimte en inclusief btw):