Over mij

Hoi! Mijn naam is Josine Dee-Gosselink en ben eigenaresse van Te Leuk Wonen. Sinds 2013 woon ik samen met mijn man in een prachtige nieuwbouwwoning (twee-onder-een-kapper). In 2014 ben ik getrouwd en in 2016 en 2018 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon en dochter.

Deze website ben ik begonnen als blog, waar ik schrijf over alles wat te maken heeft met interieur en lifestyle. Een mooi, goed kloppend, persoonlijk interieur is zo belangrijk! Vooral als je vaak thuis bent. Van een mooi en vooral opgeruimd interieur wordt je gelukkig. Sinds 2023 kun ook bij mij terecht voor interieurontwerpen.

Het was net een kleurplaat die niet af was.”

We kochten ons huis als modelwoning en alle muren op de begane grond waren al geschilderd. Dit vonden we toen prima zo. Maar eenmaal meubels en accessoires gekocht, paste die kleuren er eigenlijk niet bij. Of nouja, kleur… alles was eigenlijk gebroken wit op 1 muur na, die was zandkleur. Het was net een kleurplaat die niet af was. Er was geen balans tussen de kleuren en echt sfeer was er niet. De babykamer was het eerste kamertje dat echt af was. Daarna wilde ik de rest van het huis ook aanpakken. En het liefst zo snel mogelijk.

Als je interieur klopt met jouw persoonlijke wensen, dan ben ik ervan overtuigd dat je gelukkiger thuiskomt. En zo is mijn liefde en passie voor interieurontwerpen begonnen.

In 2021 ben ik begonnen met een cursus voor interieurontwerpen. Ik had al enige kennis over kleur van mijn opleiding bloemsierkunst (2007). In hetzelfde jaar (2021) rond ik de cursus succesvol af en ben ik officieel gecertificeerd interieurontwerpster.

Geen huis is hetzelfde, zelfs niet hetzelfde huis.”

Geen huis is hetzelfde, zelfs niet hetzelfde huis. Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of in een al karakteristiek jaren dertig pand.. Ik maak van jouw huis jouw thuis, door een combinatie van kleuren, dessins en texturen die bij jou passen.

Mijn eigen interieurstijl omschrijf ik als Botanisch Chic. Ik houdt van natuurlijke kleuren, zoals groen- en aardetinten en combineer dit met messing en marmer accenten. Verder houd ik natuurlijk erg van planten. Dit alles combineer ik met persoonlijke items; zo wordt het echt een eigen persoonlijk interieur en wordt wonen echt te leuk!

Liefs, Josine

%d bloggers liken dit: