Woonfavorieten; bordeaux bloemenbehang, gevlochten touw wandlampje + ginkgo sierkussen

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een mooie bloemenbehang, een wandlampje met gevlochten touw en een mooi sierkussen met ginkgo bladeren!

 

Zandkleurig buitenvloerkleed

Dit buitenkleed geeft een gezellige sfeer aan je tuin, balkon of dakterras. Het kleed heeft een afmeting van 160 bij 230cm. Het buitenkleed is UV-bestendig en gemaakt van polypropyleen. Daarnaast is het kleed zeer gemakkelijk schoon te maken en dus uitermate geschikt voor buiten.

 

Corduroy toilettas

Nu we weer meer mogen tijdens de Coronaperiode, kunnen we weer een weekendje weg of zelfs op vakantie (wat een luxe toch!). Een toilettas is dan echt onmisbaar. Deze mooie, corduroy toilettas is er in het zand en donkerblauw. Doordat de ritssluiting goudkleurig is, geeft het de toilettas een luxe uitstraling.

 

Ginkgo bladeren sierkussen

Dit mooie sierkussen in caramel heeft een afmeting van 43×43 cm. Leg dit zachte sierkussen op je bank of je favoriete fauteuil. Dat staat leuk!

Met kussens kun je jouw interieur uitstekend opleuken. Combineer diverse kussentjes en maak het extra gezellig! Hoe? Kies bijvoorbeeld voor een effen kussentje en een kussentje met patroon. Of kies voor diverse kussentjes met een patroon in dezelfde kleur. Natuurlijk kun je kussentjes ook combineren op thema, bijvoorbeeld kussentjes met een natuurlijk printje. En kussentjes in verschillende materialen staan ook prachtig bij elkaar.

Dit kussen wordt compleet geleverd en bevat al vulling.

 

Bloemen vliesbehang

Dit prachtige vliesbehang heeft een dessin van bloemen en heeft verschillende kleuren, zoals groen, bordeaux rood, geel, beige en wit. Dit behang doet het bijvoorbeeld goed in de hal, op de overloop, de werkkamer of wat dacht je van op de kinderkamer?!

 

Wandlamp met gevlochten touw

Deze wandlamp is zwart met gevlochten touw en heeft een grote fitting E27. De afmeting is 12x15x20 cm (lxbxh). Dit lampje staat leuk in bijvoorbeeld de kinderkamer of babykamer. Maar wat dacht je van een aantal van deze lampjes op een rij in de hal of in het trappengat?!

 

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Eén reactie op “Woonfavorieten; bordeaux bloemenbehang, gevlochten touw wandlampje + ginkgo sierkussen”

  1. […] Woonfavorieten; bordeaux bloemenbehang, gevlochten touw wandlampje + ginko sierkussen […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: