Woonfavorieten; velvet leunstoel, spiegel met frame + mierzoete snijplank

2 minuten

Om de week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis zou willen hebben. Deze week gaat mijn hart sneller kloppen van onder andere een velvet leunstoel, een spiegel met frame en een mierzoete, roze snijplank van marmer!

Marmeren roze snijplank

Deze prachtige marmeren plank van HKliving is een echte eyecatcher voor in je keuken! Elke plank is uniek omdat het gemaakt is van natuurlijk marmer. Een marmeren snijplank is gemakkelijk te reinigen. Het is alleen aan te raden om geen producten op oliebasis op de plank te leggen. De plank is niet geschikt voor de vaatwasser.

Theelichthouder Babs

Deze prachtige theelichthouder van Mica Decorations is gemaakt van glas, en heeft een prachtige dieprode kleur. Door de grove structuur van het glas is deze theelichthouder een echte sfeermaker in je interieur.

Nachtkastje met webbing

Dit mooie nachtkastje is gemaakt van mdf en FSC-gecertificeerd merantihout. Het nachtkastje heeft een la met een voorkant van webbing.  Diepte 35 cm, breedte 40 cm, hoogte 58 cm. Gewicht 7 kg.

Spiegel met plankjes

Deze grote spiegel in een frame van geverfd metaal. De spiegel is afgerond aan de bovenkant en heeft drie blinde plankjes aan de achterkant en drie haken onderaan. Hoogte spiegel ca. 80 cm, breedte ca. 40 cm. Hoogte frame 105 cm, breedte 45 cm. Diepte 11,6 cm, gewicht 12 kg.

Velvet leunstoel

Deze Gecapitonneerde velvet leunstoel is een echt eyecatcher in je woonkamer. De stoel is gemaakt van 64% populierenhout en 36% multiplex. De poten zijn van ijzer en de bekleding van de stoel is van 100% polyester.

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is!

Enthousiast? Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  • Beeld © Josine Dee/Te Leuk Wonen

Eén reactie op “Woonfavorieten; velvet leunstoel, spiegel met frame + mierzoete snijplank”

  1. […] Woonfavorieten; velvet leunstoel, spiegel met frame + mierzoete snijplank […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: